μετά την απελευθέρωση του Air Max 270 React, μοιάζει με το SWOOSH θα συγχωνεύει δύο άλλες σιλουέτες του τρόπου ζωής μαζί για το επερχόμενο βοηθητικό πρόγραμμα Nike Air Max 720. Ένα μείγμα μεταξύ του Air VaporMax Utility και του Air Max 720, αυτός ο φουτουριστικός εκπαιδευτής είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν και παίρνουμε μια ματιά!

Εικόνα μέσω του sneakersargzs
Με ένα κομψό άνω άνω που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το ολοκαίνουργιο Air Max 2090, το βοηθητικό πρόγραμμα Air Max 720 διαθέτει ένα συνθετικό και σουέτ άνω που είναι διακοσμημένο με ένα διακεκομμένο swoosh κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων. Ένας μπλε μετρητής αντίθεσης χαρίζει τη φτέρνα, ακολουθούμενη από μια καρτέλα έλξης για μια επιπλέον τραχιά ατμόσφαιρα.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε την ενδιάμεση σόλα Air της AM720. Σε ένα επιβλητικό πάχος 38mm, είναι η πιο χοντρή μονάδα αέρα της Nike. Είναι επίσης κατασκευασμένο από πάνω από 70% ανακυκλωμένα υλικά, με αποτέλεσμα μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Εικόνα μέσω του sneakersargzs
Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το βοηθητικό πρόγραμμα Nike Air Max 720, αλλά αναμένεται να πέσει προς το τέλος του έτους. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο και σε σχετικές ειδήσεις, το Cactus Plant Flea Market X Nike Dunk Low μόλις εμφανίστηκε σε ένα άλλο χρώμα!

Εικόνα μέσω του sneakersargzs