στη δεκαετία του ’90 που επηρέασε τη συλλογή Silhouettes Skate νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Huf επιστρέφει με μια ακόμη επιλογή κομψών αγαθών. Αυτή τη φορά γύρω από το Californian Brand γιορτάζει τον θρυλικό μουσικό καθώς και τον πρίγκηπα του σκοταδιού της τζαζ, τον Miles Davis.

Για τους άγνωστους, ο Miles Davis ήταν ένας αμερικανικός trumpeter, bandleader καθώς και συνθέτης. Συχνά θεωρείται ως ένας από τους 20ούς αιώνες ‘Πολλά εξέχοντα στοιχεία, ο Miles Davis ήταν πραγματικά μια εικόνα τόσο στην τζαζ όσο και στη μουσική γενικά. Με 8 Grammys καθώς και 32 υποψηφιότητες, η ικανότητά του ως μουσικού ήταν αναμφισβήτητη.

Εικόνα μέσω του Dustin Aksland
Αυτή η πιο τρέχουσα συλλογή HUF φαίνεται στην ηλικία των “ηλεκτρικών μιλίων” της δεκαετίας του ’70 καθώς και της δεκαετίας του ’80 καθώς και χρησιμοποιεί τα καλύμματα του άλμπουμ του μουσικού, τις ηλεκτρονικές παραστάσεις καθώς και το δικό του στυλ για έμπνευση. Οι προσφορές ενδυμάτων αποτελούνται από σακάκια, crewnecks, hoodies, πουκάμισα ανοιχτού κολάρου, μπλουζάκια, καθώς και sweatpants, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των καπέλων δοχείων, των καπέλων, των κάλτσες καθώς και των δύο καταστρωμάτων skateboard.

Εικόνα μέσω του Dustin Aksland
Standout κομμάτια από το αθλητισμό συλλογής Ένα μοτίβο λογότυπου “Bitches Brew”, που ονομάστηκε εύστοχα από το ρεκόρ Miles Davis 1970. Επιπλέον, παρουσιάζονται αρκετές υπογραφές τρομπέτα καθ ‘όλη τη διάρκεια του Crucial Instrument.

Η πλήρης συλλογή προσφέρεται τώρα στον ιστότοπο του HUF, οπότε μην χάσετε αυτό! Σε άλλες ειδήσεις, το γαμημένο απίστευτο κρατήστε το πολύχρωμο για το φθινόπωρο/το χειμώνα ’21.

Εικόνα μέσω του Dustin Aksland