μετά από ό, τι φαίνεται σαν χρόνια, επειδή είδαμε για πρώτη φορά διαρρέει εικόνες των πολυαναμενόμενων παπουτσιών, το Dior Air Jordan 1’s, ή το Air Diors, όπως είναι τώρα γνωστές ως, έχουν τελικά, έχουν τελικά έχει κοσμήσει με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο επίσημος ιστότοπος της Dior αναφέρει τώρα ότι τα πάνινα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση στις 8 Ιουλίου.

Πρόκειται για τεράστια νέα για την κοινότητα των πάνινα παπούτσια, καθώς πολλοί πίστευαν ότι τα πολυτελή πάνινα παπούτσια υψηλής θερμοκρασίας θα έλαβαν και θα κυκλοφορήσουν στο κατάστημα! Παράλληλα με τις ειδήσεις, η Dior προεπισκόπησε επίσης μια σειρά εικόνων που παρουσιάζουν την εξαιρετικά σύνθετη και ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία για τα ζευγάρια και είναι ασφαλές να πούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι!

Εικόνα μέσω του Dior

Εικόνα μέσω του Dior
Κάθε ζευγάρι φαίνεται να είναι εξειδικευμένο χειροποίητο για ένα σημαντικό αποτέλεσμα πολυτελείας, αν και δεν αμφιβάλλουμε ότι αυτό θα αντικατοπτρίζεται στο σημείο τιμών, το οποίο φημολογείται σήμερα ότι είναι γύρω στο σημάδι £ 1700. Παράλληλα με τις υψηλές και χαμηλές παραλλαγές του Air Dior, μια πλήρης συλλογή ενδυμάτων πρόκειται επίσης να ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, η οποία θα λάβει ωστόσο μια απελευθέρωση στο κατάστημα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Dior, η συλλογή Air Dior Apparel θα ξεκινήσει σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παραχώρησης της Dior στο Selfridges του Λονδίνου, καθώς και στο ναυαρχικό κατάστημα του Dior στο New Bond Street. Οι ναυαρχίδες του Dior Men τόσο στο Παρίσι όσο και στο Ντουμπάι θα λάβουν επίσης την ενδυμασία, με αυτό να διαμορφώνεται για να είναι μια εξαιρετικά περιορισμένη κάψουλα.

Εικόνα μέσω του Dior

Εικόνα μέσω του Dior
Εάν θέλετε να παραλάβετε το Air Diors, σίγουρα δεν πρόκειται να είναι εύκολο έργο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Με την επικείμενη απελευθέρωση μπορούμε να δούμε μόνο τη διαφημιστική εκστρατεία από εδώ, καθιστώντας αυτές τις πιο απαιτητικές συνεργασίες πάνινα παπούτσια ποτέ! Μείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα τελευταία και ενώ είστε εδώ ελέγξτε το νεότερο ζευγάρι υψηλής θερμοκρασίας του Sean Wotherspoon!

Εικόνα μέσω του Dior