Δεν είναι ξένος για την επισήμανση ειδικών περιστατικών, η Nike έχει αποκαλύψει ένα Air Max 90 περιορισμένης έκδοσης για να γιορτάσει το μήνα της κληρονομιάς Latinx, με τίτλο AM90 “LHM”. Το Latinx αναφέρεται στους ανθρώπους της λατινοαμερικανικής πολιτιστικής ή εθνοτικής ταυτότητας στις ΗΠΑ και υπάρχουν πολλές αναφορές σε αυτά τα πάνινα παπούτσια που τους καθιστούν απόλυτο πρέπει να πρέπει να μπαχαρικά μέχρι την περιστροφή σας! Είναι διακοσμημένα σε ζωντανά μοτίβα και έτσι χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας πηδήξουμε για μια πιο προσεκτική ματιά.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό καμβά και δερμάτινα πάνελ, το πάνω μέρος παρουσιάζει τρελά γραφικά που αποτελούνται από πολλά διαφορετικά χρώματα, που λέγεται ότι εμπνέονται από τα κιτ τερματοφύλακα της δεκαετίας του ’90. Οι μαύρες λάσπες αντιπαραβάλλονται σε αυτό το μοτίβο, ενώ τα λογότυπα Nike Swoosh είναι φυσικά παρόντα τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές.

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 90 “LHM”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 90 “LHM”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η λέξη “Familia” χαρακτηριστικά στα πάνινα παπούτσια σε πολλά μέρη, εστιάζοντας και πάλι στον βαθύ οικογενειακό δεσμό που υπάρχει στην κουλτούρα του Latino. Η επωνυμία Nike Air που κανονικά θα εμφανίζεται στις γλώσσες ενός AM90, αντ ‘αυτού ανταλλάσσεται για την επωνυμία CLA, η οποία αντιπροσωπεύει μια φανταστική ομάδα ποδοσφαίρου. Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια ορατή μονάδα Nike Air Max που είναι εγκλωβισμένη μέσα σε μια λευκή μεσαία σόλα, ενώ μια μαύρη και σκονισμένη μπλε εξωτερική σόλα ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Εάν έχετε ήδη κοιτάξει το Nike Air Max 90 “LHM”, τότε τα καλά νέα είναι ότι το ζευγάρι έχει προγραμματιστεί για εκτόξευση στις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε την ημερομηνία κλειδωμένη και παραμείνετε εδώ στο The Ο μοναδικός προμηθευτής για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις εκτόξευσης καθώς συμβαίνουν! Ενώ βρίσκεστε εδώ, ελέγξτε το υπόλοιπο του ιστότοπού μας και ρίξτε μια ματιά στην αποκλειστική κάλυψη του Air Max BW που επιστρέφει αυτή την εβδομάδα!

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 90 “LHM”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 90 “LHM”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα