μετά την αποκάλυψη μιας συνεργατικής Ultra Boost νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Bape καθώς και η Adidas αποκάλυψαν το επόμενο πάνινο παπούτσι τους. Απελευθερώνοντας μέσω της γραμμής Skateboarding των τριών λωρίδων, πήραμε πραγματικά μια ματιά στο Bape X Adidas skateboarding 3st.002 τον Μάρτιο.

FASHINGE εντελώς από το PrimeKnit, το 3ο.002 επιτρέπει στο BAPE να πλέκει το 1ο θέμα CAMO της υπογραφής στο πάνω στο άνω άνω, παραμένοντας σύμφωνα με τις δουλειές που έχουν συγκεντρώσει στο παρελθόν. Η επωνυμία της Ιαπωνικής Ετικέτας του Ape Head κοσμεί την πλευρική φτέρνα, ενώ ένα ιριδίζον σύνολο λωρίδων παρέχει στο παπούτσι ένα άγγιγμα αντίθεσης σε μια κατά τα άλλα μαλακή σιλουέτα.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το BAPE X Adidas skateboarding 3st.002, εκτός από την αλήθεια ότι θα κυκλοφορήσει παράλληλα με μια συλλογή από ενδύματα έτοιμου για snowboard. Ας καταλάβουμε αν θα περάσετε στα σχόλια παρακάτω! Στις Associated News, ο Bape μόλις πρόσφατα χτύπησε τον Dr. Martens για την εκκίνηση 8-eye ‘Bape XXV’.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο στο τέλος. Είδη ένδυσης!