εάν είστε ρουτίνας στον κόσμο του πάνινα παπούτσια τότε είμαστε σίγουροι ότι έχετε ήδη ακούσει για τη μετεγκατάσταση της Nike σε μηδενική καμπάνια, η οποία Προωθεί την αειφόρο παραγωγή καθώς και ένα βήμα προς την παραγωγή μηδενικών σάπια. Καθώς το νεότερο επιχείρηση του προγράμματος, το Nike Air zoom alphafly “επόμενη φύση” έχει οριστεί να απελευθερώσει, καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ημέρας που κάνουν τη διαφορά. Αναπτύχθηκε ότι χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στις ημέρες αγώνων για το Smashing Personal Bests, αυτά είναι τα τέλεια πάνινα παπούτσια για έναν περιβαλλοντικά συνειδητό δρομέα.

Κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο περιεχόμενο, το ζεύγος εξακολουθεί να προσφέρει την ίδια ακριβώς θρυλική απόδοση με το allofly air zoom το Nike Air ALPHAFLE το επόμενο%, το σημερινό ναυαρχίδα της μάρκας Swoosh. Δείχνουν μια τακτοποιημένη πολύχρωμη εμφάνιση που ενισχύεται με τα σκάφη ροζ εκτός από μια ξεχωριστή λαβή το θρυλικό λογότυπο Swoosh.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Το Uppers δημιουργείται από το ύφασμα Flyprint Nike, ένα τρισδιάστατο υλικό που γίνεται από 20% ανακυκλωμένο TPU καθώς και 45% ανακυκλωμένο υλικό Flyknit. Μια επένδυση κάλτσας Peba Zoomx είναι επίσης ανακυκλωμένο καθώς και τα διατηρεί αυτά σταθερά στα πόδια, μαζί με ένα 70% ανακυκλωμένο αφρό μεσαίο σωλήνες που περιέχει λίθους αέρα ζουμ. Στα κορυφαία πράγματα, 50% ανακυκλωμένο Flyplate Fly Fly Carbon εγγυάται ότι αυτές είναι τόσο ανθεκτικές όσο θα έπρεπε να είναι όταν ασχολούνται με αυτές τις θρυλικές διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας στο Nike Air Zoom Allafly “επόμενη φύση” τότε θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα καμία επίσημη ημερομηνία έκδοσης. Κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα όσο και πολύ περισσότερα καθώς και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να επιθεωρήσετε τα καλύτερα παπούτσια Nike για κάθε δρομέα!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike