Το πράγμα που μας αρέσει για την Dunk Silhouette είναι ότι ποτέ δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα. Από αυτά που επηρεάζονται από παραισθησιογόνα φάρμακα σε άλλους που αποδίδουν φόρο τιμής στις ιαπωνικές παραδόσεις κηπουρικής, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας ματιά στο Nike Dunk Scrap “Archeo Brown” – καθώς και σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν.

Διαρροή από το Sneaker Insider JF Grails, το “Archeo Brown” είναι τόσο μοναδικό όσο παίρνει. Λαμβάνοντας την παραδοσιακή σιλουέτα μπάσκετ, καθώς και την πλήρη επεξεργασία του στον πυρήνα της, λειτουργεί πάνω από μια προσαρμοσμένη βάση, ενώ τα πριγκίπισσα δερμάτινα πάνελ κάνουν τη μέθοδο τους για μια κορυφαία εμφάνιση καθώς και την αίσθηση. Ένα “bicoastal” Nike swoosh πυροβολεί κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλευρικών πάνελ για μια υπόδειξη σκούρου πράσινου, ενώ το υπόλοιπο του παπουτσιού αποτελείται από τυχαία μπλε ραφή καθώς και μοβ καθώς και κίτρινες τόνους. Θα ανακαλύψετε ακόμη και μια περιοχή ροζ γύρω από την πλάτη για μια ματιά που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω jfgrails
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το κάλλο που βυθίζεται σε ένα δασικό φιλικό προς το περιβάλλον τόνο, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια τραγανή λευκή μεσαία σόλα που έρχεται συνολικά με μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας το απολαυστικά αποδυναμικό σχέδιο.

Όχι για το αχνό της καρδιάς, το Nike Dunk Low Scrap “Archeo Brown” είναι ένα πραγματικά μοναδικό ζευγάρι. Αναμένεται να προσγειωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το σχέδιο, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Νότια Κορέα” επηρεάζεται από τη σημαία της χώρας!

Εικόνα μέσω jfgrails
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα