Νωρίτερα αυτό το μήνα, πήραμε την πρώτη μας ματιά στο Yeezy βελτιώνουν 350 V2 ‘Glow in Dark’. Σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στην αγορά, θυμίζει το Yeezy του 2016 να βελτιώσει το 750 ‘ανοιχτό γκρι’, με μια φωτεινή πράσινη μεσαία σόλα που φωτίζεται στο σκοτάδι. Τώρα, έχει εμφανιστεί μια ολοκαίνουργια «λάμψη στο σκοτεινό» χρώμα, και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Ντυμένος από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο σε ένα ελαστικό πρωταρχικό, το εύστοχα που ονομάζεται «λάμψη στο σκοτεινό Pt. II ‘είναι βαμμένο σε ένα φωτεινό ροζ χρωματικό σχέδιο που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια αυτή τη σεζόν. Όπως και το «στατικό» του περασμένου έτους καθώς και το πακέτο «Ειδικής απελευθέρωσης» που έπεσε τον περασμένο μήνα, αυτό το χρώμα χρησιμοποιεί μια διαφανή πλευρική λωρίδα – ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους sneakerheads να καλύπτουν τις κάλτσες τους.

Τα παχιά κορδόνια σχοινιών συνδέουν το παπούτσι μαζί, και κάτω κάτω, υπάρχει μια μεσαία σόλα λάμψης στη σκοτεινή σόλα, στεγάζοντας μια μονάδα βελτίωσης πλήρους μήκους που προμηθεύει τους χρήστες με εκπληκτική άνεση και αξέχαστη μαξιλάρια με κάθε βήμα.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Yeezy να βελτιώσει το 350 V2 ‘Glow in Dark Pt. II ‘, αλλά αν οι φήμες είναι αληθινές, πρέπει να πέσουν κάποια στιγμή τον Ιούνιο. Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι για τη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!