το JJJJound X New Balance 992 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα αποκλειστικά μέσω του JJJJound στο κατάστημα Internet, καθώς και μια άμεση πώληση. Το εξαιρετικά hyped ζευγάρι είναι το δεύτερο συνεργατικό σχέδιο New Balance από το στούντιο στυλ που βασίζεται στο Μόντρεαλ με επικεφαλής τον Justin Saunders, καθώς και ήταν μια μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής.

Ενώ πολλοί οπαδοί της ετικέτας έμειναν δυσαρεστημένοι με την εξαιρετικά περιορισμένη στο διαδίκτυο, τα μεγάλα νέα είναι ότι το ζευγάρι θα δει τώρα μια ευρύτερη παγκόσμια απελευθέρωση μέσω των λιανοπωλητών. Εάν έχετε ψάχνει να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το ζευγάρι περιορισμένης έκδοσης, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Εικόνα μέσω Mita

Εικόνα μέσω Mita
Δύο χρωματιστές διαδρομές των 992 είναι παρατάσσονται για την απελευθέρωση, με την πρώτη παρουσίαση ενός παραδοσιακού νέου ισορροπίας γκρι καθώς και το δεύτερο που ήταν γεμάτο στο δάσος φιλικό προς μια υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Και τα δύο ζεύγη είναι κατασκευασμένα από premium suede σε όλη την έκταση, καθώς και να παρουσιάσουν το εικονικό λογότυπο New Balance N, καθώς και το λογότυπο τυπογραφίας της JJJJound σε όλες τις καρτέλες των τακουνιών.

Λευκό καθώς και πλέει midsoles στο σπίτι το πάνω μέρος και στα δύο ζεύγη, με τα κορδόνια χρωματισμένα για ένα λεπτό αλλά καλαίσθητο ολοκληρωμένο άγγιγμα. Αυτά σίγουρα θα είναι μια hyped απελευθέρωση καθώς και δεν θα είναι απλό για να πάρει τα χέρια σας, πιστεύετε ότι τα copping τους;

Εικόνα μέσω Mita

Εικόνα μέσω Mita
Το JJJJound X New Balance 992 έχει οριστεί για απελευθέρωση στις 7 Αυγούστου μέσω επιλογής λιανοπωλητών σε όλο τον κόσμο, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε κλειδωμένοι στο δικαίωμα εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για να αντέξετε το καλύτερο Δυνατότητα copping! Ενώ βρίσκεστε εδώ, επιθεωρήστε την εξαιρετικά καθαρή έκδοση του New Balance 327!

Εικόνα μέσω Mita