Ποιος είναι προετοιμασμένος για το Air Jordan 4 “Black Cat” 2020 ρετρό; Κάνοντας μια επιστροφή δεκατέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του το 2006, είναι απολύτως ένα από τα πιο σημαντικά χρωματιστά AJ4 που έγιναν ποτέ, καθώς και τώρα φτάνουμε κοντά και προσωπικά, χάρη σε αυτές τις ειδήσεις από το Sneaker Insider @Hanzuying!

Εμπνευσμένο από ένα από τα πολλά ψευδώνυμα του Michael Jordan, η “μαύρη γάτα” είναι ζωγραφισμένη σε ένα μαύρο συνδυασμό, καθώς και είναι γεμάτο σε μια σειρά από υλικά εξαιρετικά premium. Το Matte Nubuck αποτελεί την πλειοψηφία του άνω, ενώ οι γυαλιστερές μαύρες προθέσεις αποτελούν το μάτι, καθώς και το λογότυπο του Heel Jumpman.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying
Κατά μήκος της γλώσσας, υπάρχει το παραδοσιακό έμπλαστρο “πτήσης”, καθώς και για να ολοκληρώσει τα πάντα, μια μεσαία σόλα που εγχύθηκε με αέρα, κάθεται κάτω, χρησιμοποιώντας την καλύτερη άνεση τόσο στο δρόμο όσο και στο γήπεδο.

Εάν θέλετε το Air Jordan 4 “Black Cat” 2020 vintage στη συλλογή σας, τότε 22 Φεβρουαρίου είναι η ημερομηνία για να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Τοποθετήστε την απελευθέρωση στη Nike καθώς και να επιλέξετε τους λιανοπωλητές, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς και θα σας αφήσουμε να καταλάβετε μόλις πέσουν πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης!

Εικόνα μέσω του Hanzuying