Το South Park X Adidas School 80s “Powelie” ξαφνικά κατέληξε να είναι ένα από τα πάνινα παπούτσια του COP της σεζόν. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το διαβόητο κινούμενο σχέδιο που ήταν συναισθηματικά ουλές νέοι καθώς και ενήλικες, επειδή το 1997, αυτές οι τοποθεσίες παπουτσιών την εστίασή της στην πετσέτα – μια ανθρωπομορφική πετσέτα που είναι εθισμένη στη μαριχουάνα. Εάν θέλετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας, τότε οι Raffles είναι τώρα σε απευθείας σύνδεση στην εφαρμογή Adidas Verified!

Με μια ξεχωριστή κατασκευή που μοιάζει με πετσέτα, η “πετσέτα” είναι διακοσμημένη με δερμάτινες λωρίδες κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πάνελ καθώς και με επιπλέον επωνυμία στη φτέρνα. Underfoot, μια τραγανή λευκή μεσαία σόλα είναι παρούσα για αυτή την παραδοσιακή εμφάνιση, καθώς και ενώ αυτό το σχολείο 80s μπορεί να φαίνεται εύκολο από την αρχή, υπάρχει πολύ περισσότερο από ό, τι ικανοποιεί το μάτι.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Εισαγάγετε λοταρία

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Εισαγάγετε λοταρία

Ξεκινώντας από το πίσω μέρος των γλωσσών θα ανακαλύψετε “Μην μην θυμάστε να φέρετε μια πετσέτα” καθώς και “Δεν έχω καμία ιδέα τι συμβαίνει” τυπωμένο στα αριστερά καθώς και τα καλύτερα παπούτσια, αντίστοιχα. Λαμβάνοντας μια ματιά στην άλλη πλευρά, θα τοποθετήσετε ένα ζευγάρι μάτια που πραγματικά αντιδρούν στο φως UV. Μετασχηματίζοντας σε μισά στενά κόκκινα μάτια, που είναι μια πλευρική πρόσκρουση στο κάπνισμα του γρασιδιού του διαβόλου, αυτό το πάνινο παπούτσι adidas δεν παράγεται το αχνό της καρδιάς. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι οι τσέπες αποθεμάτων καθώς και μια ειδική έκδοση Essential essential αλυσίδα καθώς και τσάντα που περιλαμβάνουν τα παπούτσια.

Εάν απαιτείτε το South Park X Adidas School “Towelie” στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την Adidas επαληθευμένη εφαρμογή καλύτερα τώρα καθώς και να πάτε στο κλήρο πριν εισαγάγετε στις 20 Απριλίου (4/20). Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε 25% από αυτά τα τρία Stripe Bangers στο Adidas Spring Buyning Event!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Εισαγάγετε λοταρία

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Εισαγάγετε λοταρία