νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ATMOS καθώς και η ASICS συνεργάστηκαν για ένα Gel-Lyte III διακοσμημένο με εκτύπωση παγκόσμιου χάρτη. Τώρα, η ιαπωνική μάρκα πάνινα παπούτσια επιστρέφει στο παιχνίδι Collab, αυτή τη φορά με τον πωλητή υποδημάτων που βασίζεται στη Σιγκαπούρη περιορισμένη EDT για τη νέα συλλογή «Monsoon Patrol».

Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη SBTG, το πάνινο παπούτσι επηρεάζεται από τον καιρό της Σιγκαπούρης, υπονοώντας ότι έχει αναπτυχθεί για να υπομείνει σοβαρές συνθήκες. Βαμμένο σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον χρωματισμό, μετατοπίζεται με χτυπήματα καμουφλάζ, καθώς και ανοιχτό καφέ σουέτ, το επίκεντρο του πάνινα παπούτσια είναι, χωρίς αμφιβολία, το αφαιρούμενο σιμάν του νάιλον, το οποίο συνδέεται με το άνω του παπουτσιού χρησιμοποιώντας ένα σύστημα γάντζου υδρορροών.

Η απελευθέρωση μαζί με μια ξηρή τσάντα, την ομπρέλα, καθώς και το σακάκι, το περιορισμένο EDT X SBTG X ASICS Gel-Lyte III ‘Monsoon Patrol’ θα παρουσιαστεί την 1η Δεκεμβρίου. Ας καταλάβουμε αν θα περάσετε στα σχόλια παρακάτω! Σε άλλες ειδήσεις συνεργασίας, ο Sean Wotherspoon πήρε πρόσφατα στο Instagram για να κάμψει το επόμενο collab του sneaker!