Το Nike Air Max 1 είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο διάσημα πάνινα παπούτσια στην ιστορία. Πρώτα κάνοντας το ντεμπούτο του το 1987, ήταν, και εξακολουθεί να είναι, η επιτομή του στυλ και της άνεσης, και γι ‘αυτό χρειάζεστε το εξαιρετικά καθαρό Nike Air Max 1’ τεράστια γκρι ‘στην περιστροφή των παπούτσια σας!

Ζωγραφισμένη σε μια χρωματική παλέτα έτοιμη για καλοκαίρι, διαθέτει μια ανοιχτή βάση γκρι πλέγμα για τη μέγιστη αναπνευστική εμπειρία και στη συνέχεια περιβάλλεται από βούτυρο ομαλή λάσπη σουέτ σε ολόκληρο το άνω. Ένα καθαρό λευκό swoosh πυροβολεί στα πλευρικά τοιχώματα με φυσιολογικό τρόπο Nike, και κάτω κάτω, ένας αέρας που εγχύθηκε μεσαία σόλα προμηθεύει sneakerheads με άνεση που μπορείτε να γράψετε σπίτι περίπου.

Διατίθεται τώρα από τους απογόνους, το Nike Air Max 1 ‘Vast Gray’ είναι τώρα προς πώληση για μόλις £ 65, οπότε φροντίστε να μπείτε ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!