Όταν πρόκειται για το Dunk Low, το Nike Dunk Low “Georgetown” είναι ένα από τα χρωματιστά που είμαστε περισσότερο. Πρώτα διαρρέει όλη τη μέθοδο τον Μάιο, έχουμε περιμένουν ανυπόμονα σε αυτά για να μειωθούν από τότε. Κρατώντας αυτό, τώρα εξετάζουμε την επερχόμενη κυκλοφορία χάρη σε αυτά τα υπέροχα νέα πλάνα από το Sneaker Insider @TedDyssole!

Διαθέτοντας ένα κτίριο All-Leather που είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει, το “Georgetown” επηρεάζεται από το δείγμα Air Jordan 1 “Georgetown Hoyas” που αποκαλύφθηκε όλη η μέθοδος το 1985. Εργάζοντας πάνω από μια βάση “Wolf Gray” ,, Τα πάνελ “Dark Obsidian” τυλίγονται γύρω από το σύστημα φτέρνας, το σύστημα κορδονιών, καθώς και το κουτί των ποδιών, όπως και το προαναφερθέντα AJ1.

Εικόνα μέσω Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ένα συμπληρωματικό Nike Swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και στα μεσαία πλευρικά τοιχώματα, ενώ το “Total Orange” χτυπά τη χάρη της σόλας, στρογγυλοποιώντας το σχέδιο.

Αναμένεται να μειωθεί αργότερα φέτος, το Nike Dunk Low “Georgetown” είναι ένα must-have! Ένα χρωματιστό που θα λειτουργήσει με πολύ κάθε είδους εφαρμογή, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, το Georgetown Vibes λειτουργεί επίσης στο Air Jordan 1 High ’85 “College Navy”!

Εικόνα μέσω Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα