Με το αμφιλεγόμενο “Blue Oat” που πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο, μοιάζει με την αύξηση του Yeezy 380 “Blue Oat Reflective” θα πέσει κάποια μέρα νωρίτερα στις 24 Ιουλίου στο Adidas UK! Πολύ πιο περιορισμένη σε σύγκριση με το συμβατικό χρώμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τους συναγερμούς σας εάν θέλετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας αυτή τη σεζόν!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εγχώνεται με 3m, το ισχυρό πορτοκαλί adidas primeknit του “Blue Oat RF” γίνεται για να γυρίσει τα κεφάλια. Το εντυπωσιακό μπλε ταιριάζει μαζί τα πάνελ μπερδεύονται κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων για την απόλυτη αναπνοή, ενώ μια παύλα τερακότα εμφανίζεται γύρω από τον αστράγαλο για ένα λεπτό αλλά εντυπωσιακό ποπ αντίθεση.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε ένα Khaki αύξηση μεσαία σόλα με μια κηλίδα τσίχλες από καουτσούκ εξωτερική σόλα κάτω κάτω. Ιδανική για την ολοήμερη φθορά, μερικοί sneakerheads πιστεύουν ότι είναι ακόμη και comfier από την αύξηση Yeezy 350 V2, και αυτή είναι μια αρκετά ισχυρή δήλωση που πρέπει να κάνει.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ενώ η Adidas Yeezy αυξάνεται 380 “Blue Oat RF” σίγουρα δεν είναι για όλους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά θα είναι αρκετά αποκλειστικά, οπότε αν αυτό είναι μετά από ό, τι βεβαιωθείτε ότι θα COP αυτά αύριο το πρωί στις 7πμ στις Ιούλιο τον Ιούλιο τον Ιούλιο τον Ιούλιο τον Ιούλιο τον Ιούλιο 24ο! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για την νεώτερη κυκλοφορία του Kanye West και ενώ είστε εδώ, βεβαιωθείτε ότι εισάγετε την αύξηση του Yeezy 350 V2 “Zyon” Giveaway στο Twitter!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα