Η πιο πρόσφατη συνεργατική κάψουλα της Converse έρχεται με τη μορφή συλλογής κάψουλας πλήρους κλίμακας σε συνεργασία με το αγαπημένο του σκύλο-Scooby-Doo. Ο ίδιος ο Scooby και η συμμορία του συνεργάτες κάνουν εμφανίσεις σε όλες τις σιλουέτες Chuck 70, καθώς και σε μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων.

Είτε είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας SCOOBY-DOO είτε όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η κάψουλα φέρνει πίσω ένα κύμα νοσταλγίας!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Δύο καθαρές παραλλαγές του Chuck 70 κλωτσούν τα πράγματα μακριά, με το πρώτο σαφώς εμπνευσμένο από το Mystery Machine Vehicle της επίδειξης, αθλητικά το ίδιο άμεσα αναγνωρίσιμο χρωματικό σχέδιο. Η δεύτερη λήψη της κλασικής σιλουέτας εμφανίζεται πιο εκλεπτυσμένη, με μια μαύρη εμφάνιση λεπτομερή με περιγραφόμενα πορτρέτα όλων των χαρακτήρων αστέρων της επίδειξης.

Στη συνέχεια, το Chuck Taylor All Star εμφανίζεται τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές κορυφαίες εκδόσεις, λαμβάνοντας ζωντανά σχέδια με βάση τα πολλά ghouls και απατεώνες που εμφανίζονται σε όλη τη λατρεία cartoon show. Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι που θα ξεχωρίζει από το πλήθος και θα ανανεώσει την περιστροφή σας, τότε θα μπορούσε αυτό το πακέτο να είναι ένα για εσάς;

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Η πλήρης συλλογή Scooby-Doo X Converse Capsule είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Converse, οπότε κατευθυνθείτε τώρα και έχετε μια περιήγηση για τον εαυτό σας. Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις υποδημάτων και ενώ βρίσκεστε εδώ ελέγξτε την παρόμοια τρελή ευγνώμων Dead X Nike SB Dunks!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα