Αφού πήρε μια πολύ σύντομη εμφάνιση νωρίτερα αυτό το μήνα, τώρα παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα στην εταιρεία χαλιού x nike sb dunk υψηλό, και μοιάζει με αυτό θα παρουσιάσει ένα άνω μέρος! Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις πάνινα παπούτσια που πηγαίνουν αυτή τη στιγμή, φημισμένα δει σε ζεύγη όπως το θρόμβο X Nike Air Force 1 και το Travis Scott X Nike SB Dunk Χαμηλή, για να πούμε ότι είμαστε πέρα ​​από την Hyped είναι μια υποτίμηση από μόνη της.

Σε συνεργασία με τη μάρκα Skate που βασίζεται στη Βαλτιμόρη που ιδρύθηκε το 2015 από δύο αραβικούς αδελφούς, Ayman και Osama Abdeldayem, το επερχόμενο dunk υψηλό διαθέτει μια λευκή δερμάτινη κατασκευή. Τα μπλε πάνελ βασιλικού παλμού “κάνουν το δρόμο τους σε όλο το παπούτσι, φτάνοντας στο toebox, τακούνι και ακόμα και το swoosh που πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πλαίσια.

Εικόνα μέσω yankekicks

Εικόνα μέσω yankekicks
Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια τραγανή λευκή μεσαία μπόλα που είναι επενδεδυμένη με ένα καουτσούκ gum, και φυσικά δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτή τη συνεργασία nike χωρίς να αναφέρετε το άνω μέρος του δομιού που αποκαλύπτει μια βασική “σκοτεινή θείο” κάτω. διακοσμημένα με πολύχρωμα κηλίδες καθώς και μια σειρά απεικονίσεων, θα βρείτε επίσης τη φράση “που σας έφερε ο Habibis στην εταιρεία χαλιών” στο φτέρνα, με το “Habibi” απευθείας μεταφράζοντας σε “αγαπά” ή “Darlings” στο Αραβικός.

Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την εταιρεία χαλιών x nike sb dunk υψηλό σε αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται να χτυπήσει ράφια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Ας γνωρίζουμε τι σκέφτεστε για αυτή την επερχόμενη συνεργασία και σε σχετικές ειδήσεις, Η Nike Dunk High “Syracuse” από το 1985 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω yankekicks

Εικόνα μέσω yankekicks