Δεν υπάρχει απόρριψη ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών η κουλτούρα skateboarding έχει καταλήξει να είναι ένα σημαντικό μέρος της σκηνής του sneaker, καθώς και γι’ αυτό κοιτάζουμε μπροστά στο Τρέχουσα απελευθέρωση από το adidas skateboarding. Ονομάστηκε το Superstar Adv Pack, δύο χρωματιστά της διάσημης σιλουέτας είναι διακοσμημένα με εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά σε συνεργασία με τους ειδικούς σκέιτερ Jenn Soto καθώς και με τη Mariah Duran.

Εικόνα μέσω adidas
Και οι δύο σκέιτερ έχουν καταλήξει ως αξιότιμα ​​μέλη της ομάδας Adidas, αν και προέρχονται από εξαιρετικά διαφορετικό υπόβαθρο. Αυτό παρουσιάζεται σε όλο το πακέτο, με το ζευγάρι του Soto να παρουσιάζει μαύρο δερμάτινο δέρμα καθώς και γραφικά φεγγάρι, ενώ οι οθόνες του Duran είναι ένα καθαρό λευκό άνω άνω και αστέρι.

Κάθε ζευγάρι είναι κατασκευασμένο από υψηλόβαθμο δέρμα, με παραδοσιακές λεπτομέρειες σούπερ σταρ, όπως η επωνυμία τριών στροφών καθώς και το περίφημο κέλυφος-toe παρόν όπως πάντα. Το branding παρουσιάζεται σε όλη την έκταση, με λογότυπα με χρυσά ζεστά, προσθέτοντας ένα high-end άγγιγμα στα παπούτσια.

Εικόνα μέσω adidas
Εάν σας αρέσει η εμφάνιση του Adidas Skateboarding Superstar Adv Pack, τα μεγάλα νέα είναι ότι και τα δύο ζεύγη παρατάσσονται για απελευθέρωση μέσω επιλεγμένων εμπόρων αυτή την εβδομάδα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για το σούπερ σταρ, με τα γεγονότα της 50ης επετείου για τη σιλουέτα φαινομενικά ατελείωτη! Αν σας αρέσουν οι συνεργασίες Skateboarding-Centric, επιθεωρήστε το Nike SB X Civilist Dunk Low που μόλις αποκαλύφθηκε!

Εικόνα μέσω adidas