Το Nike SB Dunk Low “Elephant” βρίσκεται στο ραντάρ μας εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα διαρρεύσει στις αρχές του καλοκαιριού, οι πληροφορίες σχετικά με αυτά ήταν αρκετά σπάνια να πούμε το λιγότερο. Με αυτό είπε, τώρα παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα στο θερμό αναμενόμενο dunk χάρη σε αυτές τις ολοκαίνουργιες εικόνες από το sneaker insider @s.sam.group!

Πολύ σίγουρα εμπνευσμένο από το Atmos X Nike Air Max 1 “Elephant” από το 2017, το “Elephant” διαθέτει πολύ περισσότερο ή λιγότερο τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με μερικά αξιοσημείωτα τσιμπήματα εδώ και εκεί. Εργάζοντας σε μια μαύρη και άσπρη δερμάτινη βάση, οι πίνακες εκτύπωσης ελέφαντα “τσιμέντου” κατεβαίνουν στο toebox και το τακούνι που ολοκληρώθηκαν με κεντημένη επωνυμία γύρω από την πλάτη.

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group
Το Teal “Clear Jade” προβάλλει το δρόμο τους προς τη γλώσσα και τη Nike Swooshes, όπως και η προαναφερθείσα AM1, και η στρογγυλοποίηση όλων είναι μια καθαρή λευκή μεσαία σόλα, οριστικοποιώντας την ειδική έκδοση.

Ενώ δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για το Nike SB Dunk Low Pro “Elephant” αυτή τη στιγμή, οι πηγές μας μας λένε ότι θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο πλαίσιο skate x nike sb dunk χαμηλό “habibi”!

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group