ήρθε η ώρα να καταργήσετε την εφαρμογή SneakRS και το χρόνο για να παραλάβετε ξανά αυτόν τον ελεγκτή PlayStation, επειδή το PlayStation 5 έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν δεν είστε τόσο εκστατικοί όσο αυτός ο συγγραφέας, τότε σαφώς δεν είστε αληθινός παίκτης.

Με την απτική τεχνολογία στον ολοκαίνουργιο ελεγκτή, αυτό δείχνει ότι «με απτικά, αισθάνεστε πραγματικά ένα ευρύτερο φάσμα ανατροφοδότησης, οπότε η συντριβή σε έναν τοίχο σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο αισθάνεται πολύ διαφορετικό από το να κάνετε μια αντιμετώπιση στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Μπορείτε ακόμη να έχετε μια αίσθηση για μια ποικιλία υφασμάτων όταν τρέχετε μέσα από πεδία γκαζόν ή plodding μέσω λάσπης ».

Αυτό συνδυάζεται με προσαρμοστικούς ενεργοποιητές που βλέπουν μια ενημέρωση των μορφών L2/R2. Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να προσθέσουν αντίσταση σε αυτά τα κουμπιά που σας δίνουν την αίσθηση της απτικής αίσθησης του να σχεδιάσετε ένα τόξο και βέλος ή να επιταχύνετε ένα αυτοκίνητο εκτός δρόμου μέσω βραχώδους εδάφους.

Ξεκινώντας τις διακοπές 2020, το PlayStation 5 πρόκειται να είναι ένα γιγαντιαίο άλμα προς τα εμπρός στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών.