εικόνα μέσω @yankeekicks
Όχι λιγότερο από έντεκα Yeezys φημολογείται ότι εισάγει αυτό το Σεπτέμβριο, καθιστώντας το ένα από τα πιο πολυσύχναστα μήνα για τη συνεργασία Adidas της Kanye West!

Σύμφωνα με αυτούς τους λογαριασμούς διαρροών, όχι μόνο είναι μια σειρά από την εκτόξευση του Yeezy 700, συμπεριλαμβανομένης της μόλις πρόσφατα αποκάλυψε εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης, ωστόσο οι χαμηλού κλειδιού Calabasas θα επιστρέψουν σε ένα «καθαρό καφέ» χρωματισμό καθώς και ας μην θυμόμαστε για αυτούς Πρόεδρος 350 V2S!

Κοιτάζοντας τα πολύ περισσότερα byped από το μάτσο, μόλις πρόσφατα ζητήσαμε από τους οπαδούς μας στο Twitter, ποιοι χρωματικοί είναι πολύ εκστατικοί. Πολλές που ψηφίσατε μέσω @thesolerestocks καθώς και εκπληκτικά, υπήρχε ένα στυλ που είναι μέθοδος πολύ πιο εμφανής από τα υπόλοιπα. Ρίξτε μια ματιά για το αποτέλεσμα, καθώς και να είστε βέβαιος να τοποθετήσετε την ψήφο σας εδώ.

Εικόνα μέσω του @KickWhoshow
Ξεκινώντας με το λιγότερο περιζήτητο, μόνο το 13% από εσάς ψηφίσατε για την αδράνεια Yeezy 700 V2. Αυτό αποτελεί έκπληξη, με την προϋπόθεση ότι το OG Colourway ήταν τόσο εμφανές όταν προσγειώθηκε τον Μάρτιο.

Αυτή η αναβάθμιση V2 αθλητίζει ένα παρόμοιο χρωματικό σχέδιο, ωστόσο διαθέτει ελαφριά προσαρμογή μαζί με 3M αντανακλαστικά πάνελ σε όλο το πλευρικό τοίχωμα. Το απόθεμα δεν έχει ακόμη διαρρεύσει, αν και οι διαδρομές μεγέθους πιστεύεται ότι περιορίζονται για την απελευθέρωση αυτού του Σαββάτου μέσω της Adidas UK.

Εικόνα μέσω @yankeekicks
Το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 ‘citrin’ είναι το δεύτερο λιγότερο εμφανές με μόνο το 15% των ψήφων. Ίσως αυτό το ζευγάρι είναι εξίσου καλά παρόμοιο με άλλα χρώματα που έχουν ήδη εισαχθεί το 2019. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι άνθρωποι είναι σαφώς πολύ πιο αέρια για το «σύννεφο White».

Εικόνα μέσω του @KickWhoshow
Επόμενο, καθώς και από ένα στενό περιθώριο είναι ο μαγνήτης Yeezy 700, ένα παπούτσι που εισάγεται αποκλειστικά μέσω της εφοδιαστικής Yeezy. Φαίνεται ακόμη και με την αποκλειστικότητα της, αυτά δεν είναι μάλλον ως απαίτηση όπως θα περίμενε κανείς. Βεβαίως, αυτό το χρώμα δεν θα είναι για όλους. Οι πιο σκοτεινοί τόνοι καθώς και η ζωντανή αντίθεση του πορτοκαλιού στη μεσαία σόλα καθιστούν αυτά τα κάπως πιο αμφιλεγόμενα.

Εικόνα μέσω του @KickWhoshow
Λαμβάνοντας την κορυφαία περιοχή με ένα επιβλητικό 55% των ψήφων είναι το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 ‘Cloud White’. Δεν πρέπει να έρχεται ως σοκ που ένα από τα πολύ πιο πολύχρωμα από τα πρόσφατα 350s είναι τόσο hyped.

Αυτό το κομψό μείγμα ανοιχτό μπλε καθώς και λευκά χαρακτηριστικά για να διαμορφωθεί το primeknit διατηρώντας αυτή την υπογραφή αφαίρεση λωρίδα που εκτείνεται σε όλο το πλευρικό τοίχωμα. Αυτό το ζευγάρι πιστεύεται ότι εισάγει στις 21 Σεπτεμβρίου σε όλους τους μεγάλους εμπόρους.

Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μόνα Yeezys που εισάγουν αυτό το μήνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Sole Vendor για ενημερώσεις, ειδοποιήσεις λοταρίας καθώς και υπενθυμίσεις απελευθέρωσης για κάθε ένα από αυτά τα Yeezys!

Εικόνα μέσω @yankeekicks