Η Ultra Αύξηση σίγουρα δεν είναι τόσο προφορική όσο χρησιμοποιείται για να είναι. Χωρίς να χτυπάει γύρω από τον θάμνο, η τρέχουσα σιλουέτα κέρδισε τη θρυλική κατάσταση όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2015, ωστόσο, τόσο περισσότερο όσο και πολύ πιο χρωματιστά κυκλοφόρησαν, η ζήτηση για τη σιλουέτα σιγά -σιγά, ωστόσο, σίγουρα μειώθηκε. Κρατώντας αυτό, οι τρεις λωρίδες μόλις αποκάλυψαν ένα από τα καλύτερα χρωματιστά της UB εδώ και χρόνια – το Adidas Ultra αυξάνεται “μαύρο”.

Όπως δηλώνει το όνομά του, το “μαύρο” είναι εντελώς δολοφονημένο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο. Αντί για την τυπική κατασκευή primeknit, μια μηχανική προσαρμογή μαζί έχει χρησιμοποιηθεί εδώ αντ ‘αυτού για βέλτιστη φθορά κατά τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες. Το νεοπρένιο χαρίζει τον αστράγαλο, ενώ ένα ματ μαύρο κλουβί με μαύρο midfoot παρέχει υποστήριξη καθώς και σταθερότητα που δεν κατανοεί όρια.

Παρόλο που μπορεί να μοιάζει με το τυπικό “τριπλό μαύρο” πάνινο παπούτσι, θα ανακαλύψετε μερικές σκούρες γκρίζες πινελιές στον πάγκο της φτέρνας, καθώς και μια λωρίδα που τρέχει γύρω από το κουτί των ποδιών. Αυτό είναι πραγματικά εγχυμένο με 3m, έτσι θα εμφανιστεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε απόθεμα από το Foot Locker UK, η Adidas Ultra αύξηση “μαύρο” δεν πρέπει να χάσει. Προσφέρονται σε ένα πλήρες μέγεθος, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα ζευγάρι πριν προσφέρουν! Ενώ είστε εδώ, ρίξτε την πρώτη σας ματιά στο Adidas Ultra 4D!