Φαίνεται ότι το στυλ του Hiroshi Fujiwara, καθώς και ο θρόμβος του Edison Chen, μαγειρεύουν κάποια εξαιρετικά υψηλά ζεστά με τη βοήθεια της Nike. Και οι δύο μακροχρόνιοι συνεργάτες του SWOOSH, το τρίο θα συνεργαστούν όσο και για την ανακατασκευή της παραδοσιακής Πολεμικής Αεροπορίας 1, καθώς και η διαφημιστική εκστρατεία είναι στην πραγματικότητα εκτός των διαγραμμάτων!

Ρυθμίστε να εμφανιστούν σε τρία μοναδικά χρωματιστά, ρίχνουμε μια ματιά σε μόλις δύο από αυτούς σήμερα. Εμφανίζεται με μαύρο χρώμα, ένα άνω χαρακτηριστικά του δέρματος κροκοδείλου για μια εξαιρετικά luxe εμφάνιση. Το θέμα του Lightning Bolt του Fragment Design χτυπά τη φτέρνα, ενώ μια λευκή εξωτερική σόλα προσφέρει το παπούτσι με μια εξαιρετικά λεπτή ποπ αντίθεση.

Το άλλο AF1 είναι βαμμένο σε ένα δυναμικό κόκκινο και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα συμβατικό κινεζικό μοτίβο στο πάνω μέρος σε ένα μαλακό βελούδο υλικό, παρόμοιο με το Air Force Force 1 από τον Φεβρουάριο του 2018 που περιελάμβανε ένα ξεχωριστό δακρυϊκό άνω άνω μέρος.

Αυτή τη στιγμή, πολύ, τίποτα άλλο δεν μας καταλάβαινε για το στυλ θραύσματος X Clot X Nike Air Force 1, ωστόσο σύμφωνα με το πάνινο πάνινο @py_rates, το θερμά αναμενόμενο συνεργασία θα προσφερθεί κάποια στιγμή τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!