η περιπέτεια του Kanye West με τους Γερμανούς γίγαντες συνεχίζονται επειδή το 2013, τραβώντας εκατομμύρια φανατικούς πάνινα παπούτσια κατά μήκος του δρόμου καθώς συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά από λατρεία Επιλογές τρόπου ζωής. Ο αφρός RNNR, ειδικότερα, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα που απελευθερώθηκαν ποτέ, με διάφορα χρωματιστά ήδη διαθέσιμα και πολλά περισσότερα για να έρθουν σαν το Yeezy Foam Runner “MX Sand Gray”.

Σε αντίθεση με τα αδέλφια του που don tonal παλέτες, αυτό το ζευγάρι διαθέτει ένα μαρμάρινο σχέδιο με το όνομα “MX”, το οποίο σημαίνει “mix”. Για όσους κρατούν τον Yeezy στο ραντάρ τους, αυτή η έννοια μπορεί να φαίνεται αρκετά οικεία καθώς εισήχθη για πρώτη φορά μέσω της αύξησης του Yeezy 350 V2 πριν από λίγο καιρό.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το “MX Gray Gray” είναι ντυμένο σε ένα σκοτεινό μπεζ χρώμα και παρουσιάζει καφέ και γκρι τόνους που μουρμούρισε σε μεγάλο βαθμό από τις παντόφλες ενός σπιτιού. Η ολοκλήρωση του συγκροτήματος είναι η βέλτιστη μαξιλαράκια που προσφέρεται κάτω από το ποδόσφαιρο.

Ο δρομέας του Yeezy Foam “MX Sand Gray” προετοιμάζεται για μια απελευθέρωση στις αρχές Δεκεμβρίου, οπότε φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες Yeezy. Σε παρόμοια νέα, ρίξτε μια ματιά στο πόδι στην αύξηση Yeezy 350 V2 “εκθαμβωτικό μπλε”.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα