ήταν γύρω από αυτό το διάστημα πέρυσι ότι ο Virgil Abloh Off-White X Nike Partnership κατέληξε για πρώτη φορά να προσφέρεται στο κοινό. Στα τέλη Νοεμβρίου 2018, “The Ten”. Η συλλογή έκανε ιστορία ως μία από τις πιο περιζήτητες συνεργασίες όλων των εποχών.

Γρήγορα μπροστά πολύ περισσότερο από δώδεκα μήνες, καθώς και αυτή η συλλογή δεν ήταν ποτέ πολύ πιο απογοητευμένη. Πολλά περισσότερα από 10 στυλ έχουν συμμορφωθεί με το προκαταρκτικό πακέτο, ωστόσο δεν είναι μέχρι τώρα ότι η Πολεμική Αεροπορία 1 παίρνει μια επανεκκίνηση σε πολύ περισσότερα χρωματιστά.

Δύο στυλ πηγαίνουν online την επόμενη εβδομάδα με ενήλικα, μικρό παιδί, καθώς και μεγέθη βρεφών που προσφέρονται τόσο για τους «μαύρους» όσο και για τους ‘Volt’ Colourways. Αν και φαίνεται ουσιαστικά παρόμοιο με το πρωτότυπο, αυτό είναι ένα νέο και βελτιωμένο χειρισμό των “The Ten”. Ο Βιργίλιος άκουσε τους κριτικούς της ταινίας καθώς και επανασυνδέθηκε το πάνω μέρος για να παράσχει ένα πολύ πιο μακροχρόνιο σχέδιο. Αυτά δεν θα αποχρωματίσουν σχεδόν όσο το OG Edition.

Άλλες λεπτές διαφορές περιλαμβάνουν το μπλε χρωματιστό καλώδιο, μια πολύ πιο υποβαθμισμένη αντίθεση από ό, τι το κόκκινο χρώμα του περασμένου έτους. Όπως πάντα, όμως, “αέρα”. Χαρακτηριστικά branding στη μεσαία σόλα καθώς και κάθε στυλ εμφανίζεται με ένα σύνολο δύο κορδονιών παπουτσιών.

Το Off-White X Nike Air Force 1 ‘Black’ καθώς και το ‘Volt’ είναι διατεταγμένα για να εισαγάγουν στις 19 Δεκεμβρίου σε όλη τη βρετανική λούττς. Οι διαδρομές μεγέθους θα είναι περιορισμένες, οπότε κρατήστε το κλειδωμένο σε @thesolesupplier για οδηγούς λοταρίας, καθώς και πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς το COP.