δυνατότητες είναι αν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και δεν έχετε ακούσει για τον Michael Dapaah, ίσως ζείτε κάτω από ένα βράχο. Ο Μιχαήλ εξερράγη στη σκηνή το 2017 με τη σειρά του Mockumentary του YouTube Swil (κάπου στο Λονδίνο), όπου δημιούργησε πρώτα τους πολλούς γνωστούς χαρακτήρες MC Quakez καθώς και το παγκοσμίου φήμης τεράστιο Shaq.

Με το τεράστιο κωμικό χτύπημα του Shaq “Mans Not Hot” που κάθεται σε μια εκπληκτική προβολή 395 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ο Michael μόλις έφτασε στα νέα του ιογενή ύψη σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς έφερε με υπερηφάνεια το Λονδίνο καθώς και τις ρίζες του Ghanian μαζί του.

Ο μοναδικός πάροχος ήταν τυχερός για να καλύψει τον Michael Dapaah μόλις πρόσφατα για να μιλήσει όλα τα πάνινα παπούτσια, τα ενδύματα καθώς και πολύ περισσότερο, οπότε αν έχετε λίγα λεπτά, κλωτσήστε, χαλαρώστε καθώς και επιθεωρήστε τη συνέντευξή μας με το The ο ίδιος ο θρύλος.

Εικόνα μέσω του JD Sports
Κάθε φορά που βλέπω τις μαύρες αεροπορικές δυνάμεις, με παίρνει πίσω στο δευτεροβάθμιο ίδρυμα, αφού δεν μπορούσα να πληρώσω γι ‘αυτούς, καθώς τους επιθυμούσα. Τώρα μπορώ να τα πάρω, ευχαριστώ Nike!
Έτσι, παρουσιάζετε στην εκστρατεία JD Sports Christmas φέτος. Ποια είναι η πρώτη σας μνήμη του JD Sports ως παιδί;

“Το σχολείο, το δευτεροβάθμιο σχολείο, η τσάντα JD Sports Duffle ήταν η τσάντα μου. Το έκανα η τσάντα μου με βία στο έτος 8 από τότε που χρησιμοποίησα για να δω όλους τους Olders καθώς και αυτό. Δεν είχαν τσάντες θεσμού, έτσι Βάλτε το χαρτί τους καθώς και την κατάσταση μολυβιών στην τσάντα duffle. Χρησιμοποιείται για να υπάρχει μια μπλε τσάντα duffle με το λευκό λογότυπο JD σε αυτό, ήθελα να πάω στο JD Sports μόνο για να πάρει αυτή την τσάντα.

“Έβαλα τις μπότες του ποδοσφαίρου μου, καθώς και ένα από τα καρφιά, καθώς και ο πατέρας μου δεν μου άρεσε να το φέρω, χρησιμοποίησε να πει, απαίτηση να σταματήσετε να φέρνετε μια τσάντα παροχής στο σχολείο,” ο Αφρικανός είναι ενδιαφέρων.” Αυτή ήταν η πρώτη μου κατάλληλη μνήμη για μια τσάντα JD Duffle, καθώς πάντα προσπάθησα να κρατήσω ένα για όσο διάστημα μπορούσα. Καταλαβαίνετε τι είναι τρελός, πιστεύω ότι οι τσάντες JD Duffle στο ίδρυμα ήταν τόσο πολύτιμες. Οι χώροι αλλαγής όταν πήγατε PE καθώς και αυτό, οι άνθρωποι θα τους ληστέψουν, θα ληστέψουν μια τσάντα JD Duffle. ”

Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις όταν βλέπετε κάποιον που χρησιμοποιεί τριπλή μαύρη αεροπορική δύναμη 1;

“Σχολείο, Δευτεροβάθμια Σχολή, Υπέροχο, Άνετο, Τούβλο. Γιατί είναι το λευκό διαφορετικό από το μαύρο; Κάθε φορά που βλέπω τις μαύρες αεροπορικές δυνάμεις με παίρνει πίσω στο δευτεροβάθμιο ίδρυμα, αφού δεν μπορούσα να πληρώσω γι ‘αυτούς, καθώς και εγώ τα επιθυμούσα. Τώρα μπορώ να τα πάρω, ευχαριστώ τη Nike! ”

Σε ποιο πάνινο παπούτσι ή μοτίβο μόδας λυπάσαι;

“Bootcuts, bootcuts με εκπαιδευτές γυμναστικής καθώς και πιστεύω ότι τα χρησιμοποίησα με παπούτσια, loafers, όλα, ήταν δύσκολες στιγμές. Δεν κατάλαβα για την προσαρμογή τότε, ήταν απλά ένα μεγάλο υλικό. Έχω Ένας πραγματικά μεγάλος ράφτης τώρα. Θα μπορούσε να τα μετατρέψει σε λεπτές ταιριάζει αν είχα ακόμα κάποια. Ωστόσο, ναι, χρησιμοποίησα bootcuts με παπούτσια, ήμασταν κατάλληλοι σε αυτά, πιστεύαμε ότι ήταν δροσερό. Λάβετε υπόψη τους; Όταν βγήκαν πολύ για πρώτη φορά, ήταν ουσιαστικά φλόγες, καθώς και μόνο ένα ζευγάρι, πίστευα ότι ήμουν επίσης φωτισμένος. ”

Εικόνα μέσω του JD Sports
“Harry Styles, Harry Styles Το όνομά σας είναι Harry Styles, τι στο καλό έχετε χρησιμοποιήσει bruv;”
Αν έπρεπε να εξηγήσετε το προσωπικό σας στυλ ως ζώο, τι θα ήταν;

“Λιοντάρι, το προσωπικό μου ύφος είναι ένα λιοντάρι. Ένα λιοντάρι είναι τολμηρό, σίγουρο, είναι οι δικοί τους ηγέτες καθώς και ποτέ δεν φοβούνται. Μου πήρε λίγο λεπτό για να κατανοήσω αυτό το πράγμα μόδας, ωστόσο, όταν το κάνω, το κάνω δικό μου πράγμα, καταλαβαίνω ακριβώς πώς να αναμειγνύουμε καθώς και να συνδυάσω τα ρούχα μαζί, είμαι ξεχωριστό με αυτό. ”

Από κάθε γνωστό άτομο που έχετε γνωρίσει ποτέ, ποιος έχει το καλύτερο στάγδην; Εκτός από το να μιλάμε ειλικρινά, ποιος έχει το χειρότερο;

“Πιστεύω ότι ο Κέβιν Χαρτ έχει πραγματικά μεγάλη αίσθηση φόρεμα, είναι αληθινά ναρκωτικά. Travis Scott, πιστεύω ότι είναι πραγματικά dope, έχει πραγματικά μεγάλη έννοια. Είναι μάλλον να πετάξει, το υπονοώ, καταλαβαίνει ακριβώς πώς να το συνθέσω μαζί, την έχω δει να κάνει κάποια σύνολα. Η Maya είναι μια πραγματικά μεγάλη ντουλάπια επίσης, υπονοώ ότι οι στυλίστες της κάνουν μια πραγματικά φανταστική δουλειά. Αυτό είναι το darg μου είναι δροσερό. ”

“Χειρότερα ντυμένος, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να φόρεσε που δεν νομίζετε, αχ, είστε ένας από αυτούς. Ρωμαϊκή Kemp, τον είδα να χρησιμοποιεί κάτι για να αναστρέψει το Gogglebox, ανέφερα« Τι είσαι Κάνοντας bruv; «Ο πατέρας του φαινόταν φωτισμένος όπως και φαινόταν … είπα,« Ρωμαίος τι κάνεις; »Πίστευα απλώς« Χρησιμοποιώντας το Bruv; Harry Styles, πιστεύω ότι ο Harry Styles. Ναι, ο Harry Styles, ο Liam είναι εντάξει, ο Liam καταλαβαίνει ακριβώς πώς να το ρίξει μαζί, είναι μεγάλος bruv, ωστόσο ο Harry Styles δεν είναι styling bruv. «

Εικόναμέσω του JD Sports
“Πρώτη ημερομηνία που μου αρέσει να κάνω διασκεδαστικά πράγματα init. Πιστεύω ότι το κουραστικό δείπνο γιατί ακριβώς πόσο καιρό μπορώ να κοιτάξω τη συμφωνία σας καθώς και να φάτε;”
Πείτε ότι έχετε μια πρώτη ημερομηνία, ποιο ζευγάρι παπούτσια φοράτε;

“Πρώτη ημερομηνία που μου αρέσει να κάνω διασκεδαστικά πράγματα init. Πιστεύω ότι το κουραστικό δείπνο γιατί ακριβώς μπορώ να δω τη συμφωνία σας καθώς και να φάτε; Ας βγούμε στο δείπνο, απλά δεν το καταλαβαίνω, πόσο καιρό μπορείτε Κοιτάξτε το πρόσωπο κάποιου; Γεια σου. Έτσι ναι κάτι τέτοιο, αν πηγαίνω σε ένα παγωμένο. Μου αρέσουν οι δραστηριότητες, πιστεύω ότι το μπόουλινγκ είναι μάλλον δροσερό, σύντροφος όλοι καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να μπολ. ​​”

Ποιο είναι το ζευγάρι των αθλητικών πάνινων ορυχείων;

“Η Ιορδανία 1, επιλέγοντας μια μέθοδο χρώματος είναι τόσο σκληρή, έχω ένα ζευγάρι” όχι για μεταπώληση “, που είναι σκληρά, αυτά είναι άρρωστα!”

Μπορείτε να πιάσετε τον Michael Dapaah στο JD Sports ‘Star Starded “Καλώς ήλθατε στην οδό JD” 2021 Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση παρακάτω!