μέσω Puma
Η Puma σκοτώνει απολύτως φέτος. Αφού συνεργάστηκαν με τον Helly Hansen της Νορβηγίας για μια τραχιά συλλογή νωρίτερα αυτό το μήνα, ο γερμανικός τεράστιος έχει τώρα βυθιστεί κατευθείαν στα αρχεία τους για να αναβιώσει δύο από τις πολλές φημισμένες σιλουέτες τους. Επιστρέφοντας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Trailfox Overland και η εθνική οδός NiteFox επέστρεψαν τελικά και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Το Trailfox Overland έχει επανασχεδιαστεί πλήρως από το έδαφος. Διαθέτοντας ένα ολοκαίνουργιο ανώτερο, είναι κατασκευασμένο από ένα ευρύ φάσμα υλικών υψηλής ποιότητας, όπως το Ultra αναπνεύσιμο πλέγμα και το Buttery Smooth Nubuck. Ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κλειδώματος καλωδίου έχει επίσης εφαρμοστεί επίσης, προσφέροντας την υπέρτατη τοποθέτηση κλειδώματος με κάθε βήμα.

Εικόνα μέσω puma

Εικόνα μέσω puma
Το NiteFox Highwa, Y από την άλλη πλευρά, είναι η ιδανική σύντηξη του υπαίθριου σχεδιασμού και των τάσεων Streetwear. Διαθέτοντας μια απίστευτα ογκώδη εμφάνιση, είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα φωτεινών και δυναμικών παλετών, γεμάτη με εντυπωσιακή ραφή ζιγκ ζαγκ και μια διαφανή θερμική κοπή CPU formstrip κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων.

Και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για ακόμη και τις πιο δύσκολες συνθήκες, οπότε χτυπήστε το έδαφος που τρέχει όταν η Puma Trailfox Overland και η εκτόξευση της εθνικής οδού Puma Nitefox στις 26 Σεπτεμβρίου! Ένα παπούτσι που είναι υποχρεωμένο να φτάσει σε κάθε συλλογή του sneakerhead μέχρι το τέλος του έτους, πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε!

Εικόνα μέσω puma

Εικόνα μέσω puma