ας μην νικήσουμε γύρω από τον θάμνο: 20 Απριλίου είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία καθώς και όλοι μας καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Αφού συνεργάζονται με το Lego καθώς και το The Simpsons, το εμπορικό σήμα με τις 3 λωρίδες έχει τώρα ενωθεί με το South Park για το South Park X Adidas School “Powelie”, καθώς και έχουν θέσει το μπαρ αρκετά υψηλό – λογοπαίγνιο που προορίζεται.

Εμπνευσμένο από την πολύ αγαπημένη γενετικά τροποποιημένη πετσέτα, το South Park School της δεκαετίας του ’80 διαθέτει ένα ελαφρύ μοβ Terrycloth Upper που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με μια πετσέτα. Το καθαρό λευκό δέρμα που περιγράφει κατεβαίνει στη φτέρνα καθώς και σε τρεις λωρίδες, καθώς και κάτω από τα πόδια, θα ανακαλύψετε μια καουτσούκ μεσαία σόλα που έχει παραμείνει το υπόλοιπο του χρόνου.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή τη συνεργασία Adidas χωρίς να συζητήσουμε το ζευγάρι των ματιών που λειτουργούν στη γλώσσα. Εάν είστε εξοικειωμένοι με την Towelie, θα καταλάβετε ότι θα έκανε απολύτως τίποτα για ένα απόθεμα του γρασιδιού αυτού του διαβόλου. Ενώ μπορεί να φαίνονται σαν ένα τυπικό ζευγάρι μάτια για να ξεκινήσει, μόλις είναι διαθέσιμο σε επαφή με με το φως UV, μετατρέπουν το αιματηρό και το μισό κλειστό – μία από τις πολλές πλευρικές επιπτώσεις της μαριχουάνας.

Εάν είστε οπαδός του South Park X Adidas School 80s “Powelie”, είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο ντεμπούτο τους στις 20 Απριλίου (προφανώς). Με μια τσέπη τέχνασμα πίσω από τη γλώσσα καθώς και ένα συνοδευτικό μπρελόκ, δεν θέλετε να χάσετε αυτά! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή τη συνεργασία, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, οι λεπτομέρειες των δακρύων λειτουργούν στο Nike SB Dunk High “Maui Wowie”!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα