Φαίνεται ότι τα ωραία Kicks X Adidas Ultra 4D είναι στο δρόμο, καθώς και τώρα παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα! Συνδυάζοντας με την απελευθέρωση της εταιρικής σχέσης Ultra Boost πέρυσι, το κατάστημα υποδημάτων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο έχει τώρα επανενωθεί με τις τρεις λωρίδες για το πρώτο τους παπούτσι Futurecraft 4D, καθώς και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Λαμβάνοντας την επιρροή από το μοτίβο-βαρετή πρότυπο που ήταν εξαιρετικά εμφανές στο SF πίσω την ημέρα, αυτό το μυστηριώδες Ultra 4D ενεργεί ως μια πνευματική συνέχεια στο Nice Kicks X Adidas NMD R1 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016. Με ένα πλήρες ανώτερο, Αυτό γίνεται σε ένα ψυχεδελικό μαύρο καθώς και λευκό μοτίβο με ένα ματ κλουβιά midfoot που πλαισιώνει τα πλευρικά και τα μέσα πλευρικά πάνελ για πρόσθετη υποστήριξη καθώς και δομή.

Κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε το εικονικό 4D μεσαία σόλα που είναι ζωγραφισμένη σε ένα μυστικό μαύρο χρωματικό σχέδιο. Με τη χρήση μιας προηγμένης επεξεργασμένης επεξεργασίας που ονομάζεται Ψηφιακή Λυχνία Σύνθεση, η Adidas συνεργάστηκε με μια επιχείρηση που ονομάζεται Carbon για να παράγει την περίπλοκη δομή πλέγματος από το φως, με αποτέλεσμα την εμπειρία του μαξιλαριού που ανταγωνίζεται εκείνη της ώθησης. Ενώ δεν μπορούμε να το δούμε εδώ, είμαστε θετικοί ότι το θέμα της υπογραφής της υπογραφής της NK είναι κάπου γύρω από το παπούτσι, στρογγυλοποιώντας το σχέδιο.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Trippy Nice Kicks X Adidas Ultra 4D αυτή τη στιγμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την επερχόμενη συνεργασία, καθώς και στις Associated News, έρχεται σύντομα το Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes”!

Εικόνα μέσω JJ