Το πολύ περισσότερο βλέπουμε το A Ma Maniére X Air Jordan 2, τα πολύ περισσότερα πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα είναι μια από τις πιο καυτές συνεργασίες του 2022 . Μετά από το Air Jordan 3 και την Air Jordan 1, η λήψη του James Whitner στο Bruce Kilgore Classic βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Μετά από να πάρει μια ματιά peek τον περασμένο μήνα, τώρα παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα στο premium ζευγάρι!

Ένα από τα πιο λαμπερά collabs που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό, το AMA Air Jordan 2 διαθέτει ένα δερμάτινο επάνω μέρος “πανί” που έχει δώσει μια ελαφρώς ηλικιωμένη εμφάνιση για μια vintage vibe. Οι τακτοποιημένες ραφές και οι διατρήσεις επιστρέφουν στις ρίζες του παπουτσιού του μπάσκετ, ενώ οι “Burgundy Crush” προβάλλουν εμπνευσμένα από το προαναφερθέν AJ1 που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το “μαύρο” τεχνητό κροκέτο που περιγράφει τη γλώσσα και τη μεσαία σόλα Nike Air, ενώ το “Maniere” εκτυπώνεται και στα δύο τακούνια. Το παπούτσι έρχεται με μια επιλογή από δύο σύνολα κορδονιών, με τα Aglets να διαβάζουν “εργασία” και “σκληρότερα”. Η μπουτίκ με έδρα την Ατλάντα δεν συγκρατεί απολύτως όταν αφορά τις λεπτομέρειες.

Εάν θέλετε το A Ma Maniére x Nike Air Jordan 2 SP “Sail” στην προσωπική σας συλλογή αυτή τη σεζόν, τότε πρέπει να ακούσετε. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου μέσω των SNKRs και να επιλέξετε λιανοπωλητές, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό πωλητή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος για να ελέγξετε τον χρήσιμο μας οδηγό Air Jordan 2 Size και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε μια ματιά στο Union La X Air Jordan 2 “Rattan”!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα