Εικόνα φόντου μέσω του V2Johnson
Yeezy Day ήταν, τα χέρια κάτω, ένα από τα πιο απροσδόκητα γεγονότα στην ιστορία των πάνινα παπούτσια. Όπως και από το πουθενά, η Adidas αποκατέστησε μερικά από τα πιο απογοητευμένα παπούτσια Kanye West που έγιναν ποτέ. Από το Yeezy βελτιώνουν το 350 V2 ‘Beluga’ μέχρι το Yeezy βελτιώνουν 750 ‘ανοιχτό καφέ’, η διαφημιστική εκστρατεία έβρεχε στην κοινότητα των παπούτσια την περασμένη Παρασκευή, αλλά αν πήρατε ένα W ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Βλέπετε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες Yeezy, αυτό ήταν αποκλειστικό για τις ΗΠΑ, οπότε όλοι έξω από τα κράτη δεν είχαν κανέναν τρόπο. Για να προσθέσετε καύσιμα στη φωτιά, οι αριθμοί ήταν πολύ περιορισμένοι, οπότε ακόμα και αν ήσασταν στην Αμερική, οι πιθανότητες να καλύψετε ήταν ακόμα αρκετά λεπτή. Με αυτό είπε, αυτό έκανε για μερικές αρκετά χιουμοριστικές αντιδράσεις πάνω στο Twitter, και έχουμε στρογγυλοποιήσει τα καλύτερα ακόμα!

Μερικοί από εσάς φτύνετε τα γεγονότα …

Όλοι ιδανικοί τώρα … #Yeezyday pic.twitter.com/vfqh4hqg7z

– E D D I E (@illumineddiie) 2 Αυγούστου 2019

Μερικοί από εσάς λέγατε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε …

Όταν πιάσετε το LS στο #Yeezyday, αλλά προσπαθήστε να το παίξετε σαν να μην τους θέλετε πραγματικά pic.twitter.com/nrdevi951n

– Dustin Villaruz (@duce408) 3 Αυγούστου 2019

Μερικοί από εσάς ήσασταν άγριος ως κόλαση …

Μόλις διαρρεύσει: Yeezy βελτιώνει 350 V2 κλόουν. @theyeezymafia έχει υπονοεί αυτή την ημέρα με κλόουν. Σκοπεύει να είναι ο τελευταίος Yeezy για να πέσει στο #Yeezyday, και φημολογείται ότι υπάρχουν αρκετά ζευγάρια για όλους τους αλμυρούς κλόουν που δεν μπορούσαν να αστυνομεύσουν με τις κάρτες πιστωτικών αποτελεσμάτων της μαμάς τους. pic.twitter.com/yshikvajzl

– Vish (@Vishoof) 2 Αυγούστου 2019

Μερικοί από εσάς έδωσαν σε όλους ένα κτύπημα στην πλάτη …

Ας δώσουμε σε όλους ένα χειροκρότημα για 13 ώρες σκληρής δουλειάς pic.twitter.com/xvkbrllgxl

– κέρδισε το Χονγκ (@sneakerwon) 3 Αυγούστου 2019

Ενώ μερικοί από εσάς ήταν απλά πολύ υγιείς …

Ίσως η πραγματική μέρα ήταν οι φίλοι που κάναμε στην πορεία

– ABE FROM FROM SAUSAGE KING (@rraymos) 3 Αυγούστου 2019

Καταφέρατε να μπείτε τίποτα στην ημέρα Yeezy; Ή πήρατε ένα L όπως οι υπόλοιποι; Να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε, και για πολύ περισσότερη έκπληξη σταγόνες όπως αυτή, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε @thesolerestocks πάνω στο Twitter για το πιο hot sneaker restocks γύρω!