Προετοιμαστείτε για μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες της χρονιάς! Για πρώτη φορά, η Puma έχει αξιοποιήσει την αγορά της New York Label Chinatown για μια συλλογή πάνινα παπούτσια που σίγουρα θα θέσει την καλοκαιρινή σας περιστροφή στη φωτιά! Με βάση το κλασικό Ralph Sampson Low Silhouette, δεν θέλετε να χάσετε αυτό το πακέτο όταν κυκλοφορεί αύριο στις 8 το πρωί στο PUMA καθώς και να επιλέξετε τους εμπόρους!

Φτάνοντας σε μια μυστική μαύρη σκιά, καθώς και μια καθαρή λευκή απόχρωση, η αγορά Chinatown X Puma Ralph Sampson Low είναι κατασκευασμένη από μια ομαλή δερμάτινη κατασκευή. Ο τόνο συνδυασμός διαταράσσεται από ένα πολύχρωμο formstrip που μπορεί να αλλάξει για μια συνηθισμένη έκδοση, καθώς και ένα που είναι διακοσμημένο με μαύρο και κίτρινο σκακιέρα.

Οι κίτρινες ετικέτες CTM είναι ραμμένες σε όλο το άνω άνω μέρος, ενώ το διάσημο λογότυπο της Puma της Puma χαρίζει τη φτέρνα με συμπληρωματική προφορά. Να ολοκληρώσουν τα πάντα από το “Ralph Sampson Low”. Η επωνυμία είναι ανάγλυφη στα πλευρικά, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση της εμφάνισης.

Που έχει προγραμματιστεί να μειωθεί αύριο στις 8 π.μ. στο Puma καθώς και να επιλέξετε τους εμπόρους, ας καταλάβουμε ποια Chinatown Market X Puma Ralph Sampson Low Colourway θα συμβάλλετε στη συλλογή σας (ή και τα δύο!) Και ενώ είστε εδώ, βεβαιωθείτε ότι Για να δείτε την πλήρη σειρά Sneaker Puma!