καλά, σίγουρα μοιάζει με το Beaverton Brand παίρνει την πέντε ημέρα τους φέτος. Με το επερχόμενο SB Dunk Low “Fruity Pack” στον ορίζοντα και τα χρώματα όπως το “Avocado” επιφανειακό, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας ματιά στο Nike Dunk Low “Banana”. Εμπνευσμένο από το φρούτο Α, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω του σπιτιού της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εργάζοντας πάνω από μια καθαρή βάση κρέμας, αυτό το dunk είναι σίγουρα το καλύτερο από το μάτσο – λογοπαίγνιο που προορίζεται. Κατασκευασμένο από ομαλό δέρμα, τολμηρά κίτρινα πάνελ κάνουν το δρόμο τους προς τη φτέρνα και το swoosh. Ξεκινώντας από το ομώνυμο φρούτο, θα βρείτε ακόμη και ένα μικρό αυτοκόλλητο γύρω από την πλάτη ακριβώς όπως στις μπανάνες που αγοράζετε στο σούπερ μάρκετ.

Ένα σκοτεινό burgundy σήμα μπορεί να βρεθεί γύρω από την πλάτη, και αυτό είναι διακοσμημένο με “Nike” branding με μαύρο χρώμα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, μια συμπληρωματική μεσαία σόλα κάθεται κάτω από τα πόδια, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω του σπιτιού της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα σχετικά με τη χαμηλή “μπανάνα” της Nike Dunk αυτή τη στιγμή, αλλά με τους θερμότερους μήνες που έρχονται πιο κοντά και πιο κοντά, δεν θα είμαστε έκπληκτοι αν αυτά ξεκίνησαν στο τέλος της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το χαριτωμένο χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, παίρνουμε Dior vibes από το Nike Dunk Low “Light Small Grey”!

Εικόνα μέσω του σπιτιού της θερμότητας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα