Αρχικά υπονοείται να πέσει παράλληλα με το λευκό λευκό X Air Jordan 5 “Sail” πέρυσι, η λευκή συλλογή ενδυμάτων off-White X Jordan ήταν καθυστέρηση για κανένα πραγματικό λόγο. Φτάνοντας σε μια παλέτα χρωμάτων που συμπληρώνει τέλεια το Air Jordan 5S, η συλλογή τώρα πέφτει επίσημα στις 8 Φεβρουαρίου στο Nike UK!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Για να τα κλωτσήσουμε όλα, πρέπει να μιλήσουμε για το αστέρι της παράστασης που είναι αναμφισβήτητα το hoodie. Φτάνοντας σε μια κρεμώδη λευκή απόχρωση, οι “κόκκινοι πυρκαγιές” προχωρούν πάνω στο off-white x Jordan co-branding που είναι κεντημένο στη μέση του στήθους. Μια μεγάλη τσέπη διαθέτει κοντά στο κάτω μέρος, ενώ οι χορδές γύρω από την ίδια την κουκούλα είναι διακοσμημένα με κείμενο “shoelace”.

Τα trackpants ακολουθούν την ίδια νικήτρια φόρμουλα με φερμουάρ, τσέπες κατά μήκος των πλευρών και της πλάτης, και μια μέση με μανσέτα, ενώ το μπλουζάκι διαθέτει χειροποίητα γραφικά από τον Philip Burke. Μέρος της σειράς “Hoop Heroes” του καλλιτέχνη, ο ίδιος ο Michael Jordan μπορεί να δει γυρίσματα, ενώ ένας νεαρός Abloh ονειρεύεται.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Εάν θέλετε τη συλλογή ενδυμασιών της Off-White X Nike Jordan στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο, καθώς πρόκειται να πέσει στις 8 Φεβρουαρίου. Ενημερώστε μας ποια κομμάτια θα προσθέσετε στην ντουλάπα σας αυτή τη σεζόν και ενώ είστε εδώ, και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο off-λευκό X Air Jordan 4 του 2021 “Bred” !

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα