Αν δεν έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο Travis Scott X Air Jordan 4 “Cactus Jack” πίσω το 2018, τότε η Jordan Brand πήρε την πλάτη σας με την Air Jordan 4 “Taupe Haze”. Πιθανώς το επόμενο καλύτερο πράγμα εκεί έξω, φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την εξαιρετικά αποκλειστική έκδοση που είχε μόνο ο εσωτερικός κύκλος της LA Flame. να σου αρέσει ό, τι βλέπεις? Τότε ας ρίξουμε μια πολύ πιο προσεκτική ματιά.

Έγινε σε βουτυρώδη ομαλή σουέτ σε όλη την έκταση, η “ομίχλη taupe” βυθίζεται σε ένα ανοιχτό καφέ χρώμα και τονίζεται με μυστικά μαύρα στοιχεία σε όλη την έκταση. Τα ελαστικά βλεφαρίδες κάνουν το δρόμο τους στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά τοιχώματα, ενώ το κλασικό πάνελ πλέγμα προσφέρει αυτό το διάσημο Air Jordan 4 αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Ένα ποπ του “υπέρυθρης ακτινοβολίας 23” μπορεί να βρεθεί γύρω από την εσωτερική επένδυση και τη γλώσσα Jumpman, και κάτω κάτω, θα παρουσιαστούν με μια τραγανή καθαρή λευκή μεσαία σόλα Nike Air που είναι τόσο άνετα όσο παίρνει. Αυτό είναι στρογγυλεμένο με ένα υπερμεγέθη σήμα γύρω από τη φτέρνα, οριστικοποιώντας το θρυλικό σχέδιο.

Παρουσιάστηκε για μια απελευθέρωση της 28ης Ιανουαρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό μπορεί να μετακινηθεί, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με το Nike Air Jordan 4 “Taupe Haze” καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το επερχόμενο AJ4, και ενώ είστε εδώ, ίσως να φτάσετε κοντά με το Air Jordan 4 “Starfish”!

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888