να μιλήσει για μια συμφωνία, η μόλις πρόσφατα εισήγαγε η Nike Air Max ZM950 είναι ήδη προς πώληση και με ένα επιβλητικό 40% έκπτωση, αυτά μπορεί να είναι απλά Η μεγαλύτερη λήψη στην πώληση χειμώνα της Nike !!

Πάρτε μια καλύτερη ματιά σε αυτό το σύγχρονο Air Max και μην χάσετε τη δυνατότητα σας να πάρετε αυτό το ζευγάρι για πολύ κάτω από το λιανικό εμπόριο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά αδιάκριτα στυλ που τώρα ελαχιστοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Nike.

Αυτά μπορεί να διαθέτουν ένα φουτουριστικό προφίλ, ωστόσο, υπάρχει κάτι αδιαμφισβήτητο για το σχέδιο, ιδιαίτερα εκείνα τα κυματιστά πάνελ που χρησιμοποιούνται στα πλαϊνά τοιχώματα. Το μαντέψατε, το ZM950 τραβά τα κίνητρα από ένα από τα πολλά διάσημα Silhouettes του Air Max, το Air Max 95. Γιορτάζοντας την κληρονομιά, αυτά απελευθερώθηκαν για να τιμήσουν την 25η επέτειο αυτού του παραδοσιακού πάνινα παπούτσια.

149.00 £ 89.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Αρκετά χρώματα που εισήχθησαν τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο αυτό το μυστικό ζευγάρι είναι σίγουρα το πιο ευπροσάρμοστο. Η μόνη προσθήκη χρώματος σε αυτά τα χαρακτηριστικά στο μαξιλάρι Zoom Air, το οποίο προσφέρει την άνεση στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Φυσικά, η εμφάνιση δεν θα ήταν συνολική χωρίς αυτό το μικροσκοπικό swoosh που προστέθηκε στο πίσω μέρος.

149.00 £ 89.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

COP το Nike Air Max ZM950 “Black Red” μόνο για £ 89 στο Nike UK! Και φροντίστε να ψάξετε πολύ πιο εξωφρενικά πάνινα παπούτσια και ρούχα κλέβει από την πώληση της Nike εδώ.

149.00 £ 89.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα