Δεδομένου ότι αρχικά πειράζει τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, οι sneakerheads παντού ήταν (IM) να περιμένουν υπομονετικά την Ambush X Nike Air Max 180 για να πέσουν και τώρα , μια δέσμη ολοκαίνουργιων πληροφοριών απελευθέρωσης έχει μόλις διαρρεύσει!

Σχεδιασμένο από τον σχεδιαστή μόδας της Νότιας Κορέας Yoon Ahn, αυτή η ειδική έκδοση Air Max 180 χρησιμοποιεί τη μονάδα Seligator Air της υπογραφής του sneaker με ένα κάλυμμα και κλείσιμο φερμουάρ παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στην πτήση του Air Zoom The Glove. Βαμμένο σε μια λευκή απόχρωση, χτυπήματα μπλε μπορούν να βρεθούν στην μεσαία σόλα, ενώ οι τολμηροί πορτοκαλί τόνοι κάνουν το δρόμο της προς την εσωτερική σόλα.

Σύμφωνα με αναφορές, το Ambush X Nike Air Max 180 έχει οριστεί για περιορισμένη κυκλοφορία στις 9 Φεβρουαρίου στη θέση ναυαρχίδας SOHO της Nike. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι σαφές εάν το συνεργατικό πάνινο παπούτσι θα είναι αποκλειστική απελευθέρωση των γυναικών, όπως η συλλογή που έπεσε τον Δεκέμβριο, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, ο Yoon Ahn πρόσφατα διδάσκει μια ενέδρα X Converse Collaboration!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!