Αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμένατε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρώτα βρισκόμασταν τα μάτια του τον Απρίλιο, οι sneakerheads παντού έχουν (IM) να περιμένουν υπομονετικά την απελευθέρωση του Nike Air Max 97 ‘Neon Seoul’ και τώρα έχουμε τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Σχεδιασμένο από τον σχεδιαστή γραφικών Gwang Shin, ο οποίος κέρδισε το διαγωνισμό Nike on Air, το «Neon Seoul» είναι ζωγραφισμένο σε ένα κατά κύριο λόγο μαύρο χρωματικό σχέδιο με ματ φινίρισμα. Τα λαμπερά κύματα νέον πυροβολούν σε ολόκληρο το άνω μέρος, λαμβάνοντας έμπνευση από τη σημαία της Νότιας Κορέας και η 3M αντανακλαστική λεπτομέρεια αποτίει φόρο τιμής στις πολύχρωμες νυχτερινές σκηνές της πολυσύχναστης πόλης.

Τώρα, για αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Nike Air Max 97 ‘Neon Seoul’ πρόκειται να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας Air Max στις 26 Μαρτίου! Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για εντελώς δωρεάν ιδανικό τώρα! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι οι δέκα εκπαιδευτές του Air Max να μην χάσουν τους απογόνους!

Εικόνες μέσω shin.gwang