χειμερινή περίοδο έρχεται.

Ο χειμώνας πλησιάζει γρήγορα αν δεν γνωρίζατε ήδη. Αρχίζει να γίνεται γελοία ψυχρός, καθώς και όλα αυτά τα πρωταρχικά παπούτσια δεν θα το κόψουν πολύ το πρώτο πράγμα του πρωινού. Έτσι, έχουμε καταρτίσει 7 από τα προτιμώμενα πάνινα παπούτσια μας ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε την αστυνομία με απόλυτη απλότητα από την Adidas.

Με τις παραδοσιακές σιλουέτες όπως η Ultra Tech καθώς και η Continental που κάθεται μαζί με τα high-heat collabs καθώς και τα πατέρα πάνινα παπούτσια, έχουμε πραγματικά κάτι για όλους.

Ας καταλάβουμε τι έχετε αντιμετωπίσει τα σχόλια παρακάτω.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από το εμπορικό σήμα 3-stripe.

Adidas Ultra Tech

Ξεκινώντας με κάποια μονόχρωμη καλοσύνη, η Ultra Tech έχει διακοσμηθεί με πλέγμα, Nubuck καθώς και σουέτ για να συγκεντρώσει μια αξιοσημείωτη vintage σιλουέτα.

adidas I-5923

Τα μαύρα πάνινα παπούτσια είναι απαραίτητα αυτή τη φορά γύρω από το έτος, καθώς και με το I-5923 με μια αύξηση της μεσαίας σόλας, αναμένετε να τα δείτε σε όλο αυτό το χειμώνα.

Adidas Yung-1 ‘Triple White’

Εύκολα μία από τις καλύτερες νέες σιλουέτες του 2018. Το Yung-1 έχει πάρει το μάντρα της επιλογής του Chunky Trainer.

Adidas Ultra Tech

Όσο μεγάλη όσο το Orca Colourway παραπάνω, αυτός ο συνδυασμός ροζ χρωμάτων θα μεταβάλλει πραγματικά την παρούσα περιστροφή σας.

Pharrell Williams BBC HU V2

Ο Pharrell είναι ένας από τους πολλούς εξέχοντες συνεργάτες της Adidas, καθώς και με το νεότερο τένις του, είναι απλό να δούμε γιατί.

adidas I-5923

Οι σκάψεις του πορτοκαλιού εναντίον ενός ναυτικού άνω σετ αυτό το I-5923 εκτός από τα υπόλοιπα.

Adidas Continental 80

Υπενθυμίζοντας τους Yeezy Calabasas, η Continental τώρα καταλήγει γρήγορα σε μια από τις πολλές αξιολογημένες σιλουέτες της Adidas.