εικόνα μέσω adidas skateboarding
Μετά την απελευθέρωση της ποικιλίας του φθινοπώρου του 2019 το περασμένο Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι το Fucking Incredible θα συνεργαστεί με την Adidas για μια πλήρη συλλογή. Διεξάγεται μέσω του επίσημου λογαριασμού Instagram της Adidas Skateboarding, είμαστε παράξενοι για αυτή τη συνεργασία!

Διαθέτοντας μια ζωγραφική ενός χεριού που κρατάει το λογότυπο του Graffiti Style Fucking Awesome με ένα πολύ μικρότερο adidas trefoil στην κάτω δεξιά γωνία, η δημοσίευση με τίτλο: “adidas skateboarding x fucking φοβερό”. Ενώ αυτό σίγουρα δεν είναι το πρώτο collab των τριών λωρίδων με το Jason Dill-Helmed αποτύπωμα, μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα τους.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι κατανοητό για το γαμημένο απίστευτο X Adidas Skateboarding Collection, ωστόσο, αν οι προηγούμενες συνεργασίες τους είναι κάτι που πρέπει να περάσουν, θα πρέπει να λειτουργήσει μια ποικιλία αθλημάτων καθώς και ενδυμάτων. Είστε υποτιμημένοι για αυτήν την πτώση; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!