Πώς το Sacai x Nike Blazer Low “Classic Green” και το “Magma Orange” είναι και οι δύο διαθέσιμες είναι πέρα ​​από κάθε μορφή επιστημονικής εξήγησης. Οι πνευματικές συνέπειες για το Blazer Mid Colourways από το 2019, αν δεν έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε αυτά τα δύο πίσω τον Ιούνιο, τότε είστε στην τύχη, καθώς μόλις έχουν αποκατασταθεί στη Luisa μέσω των Ρομά!

Πρώτα πειράζει στο Sacai X Nike Spring Summer 2021 Lookbook, και οι δύο Colourways διαθέτουν Ultra Premium Leather και Suede κατασκευές και καθαρές παλέτες που τους καθιστούν βέλτιστες για τους sizzling μήνες μπροστά. Το “Magma Orange” παίζει με κίτρινες προθέσεις, ενώ το “κλασικό πράσινο” διαθέτει “μεσαίες γκρι” αποχρώσεις κατά μήκος του toebox και μια παύλα μπλε σε όλη τη γλώσσα αφρού.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φυσικά, δεν θα ήταν μια chitose abe collab χωρίς την προσθήκη της υπογραφής της αποδόμησης στοιχεία. Από τη Nike swooshes μέχρι την μεσαία σόλα, σχεδόν όλα έχουν διπλασιαστεί για μια τριπλή αισθητική που απλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Θα βρείτε ακόμη και δύο σετ κορδονιών, εξασφαλίζοντας ότι τα χαμηλά του σακάκι σας είναι κλειδωμένα μέχρι την τελειότητα.

Ανακατασκευάστηκε στο Luisa μέσω των Ρομά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το Sacai x Nike Blazer Low “Classic Green” και “Magma Orange” τώρα πριν είναι πολύ αργά! Ενημερώστε μας ποια χρωματισμό εξασφαλίσατε και σε σχετικές ειδήσεις, ο Edison Chen κυριολεκτικά αποκάλυψε μια δέσμη που δεν είχε δει ποτέ Sacai x Nike Ldwaffle Colourways!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα