πέρυσι, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 97 στην 20η επέτειο, καθώς και με αυτή την αναβίωση, ήρθε πολύ των εξαιρετικά υψηλών ζεστών συνεργατών από τους Skepta και Virgil Abloh. Για πολλούς, το AM97 είναι ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια της πρόσφατης μνήμης, καθώς και τώρα, το Swoosh έχει αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα που σίγουρα θα θέλετε να μπω.

Ονομάστηκε το Nike Air Max 97 Premium ‘Blue Hero’, αυτό το AM97 έχει κατασκευαστεί από ένα μείγμα φωτεινό μπλε δέρμα καθώς και νάιλον. Αλλού, τα χτυπήματα του μαύρου καθώς και του κόκκινου branding μπορούν να βρεθούν, ενώ ένα μικρό λογότυπο Swoosh κάθεται στο δάχτυλο, καθώς και μια λωρίδα Air Max εμφανίζεται στη φτέρνα καθώς και σε όλο το σύστημα κορδονιών. Η ολοκλήρωση της εμφάνισης του «μπλε ήρωα» είναι μια λευκή μεσαία σόλα, παγωμένη μονάδα φούσκας αέρα, καθώς και μια λευκή και μπλε εξωτερική σόλα.

Διατίθεται τώρα, ας καταλάβουμε αν θα καλύψετε το Nike Air Max 97 Premium ‘Blue Hero’ κάτω στα σχόλια παρακάτω! Στα συνδεδεμένα νέα, μπορεί να είναι αυτή η Nike Air Max 98 ‘Tianjin’;

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!