Το adidas spezial είναι μια σιλουέτα που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ένα go-to για το σύγχρονο sneakerhead, αλλά ένα ειδικό μοντέλο για τους λάτρεις της Adidas σε όλο τον κόσμο. Αρχικά κυκλοφόρησε ως παπούτσι απόδοσης χάντμπολ το 1979, αλλά πολλά χρόνια αργότερα ανήκει στους δρόμους του σύμπαντος του Streetwear – που εξυπηρετεί ως κενό καμβά για αξιοσημείωτες συνεργασίες και θεματικά χρωματιστά. Εάν σκέφτεστε να προσθέσετε το Adidas Originals Handball Spezial στην περιστροφή σας σήμερα, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείτε αυτή την ερώτηση: Πώς ταιριάζει η Adidas Spezial;

Η Spezial ταιριάζει αληθινή στο μέγεθος; Τα adidas spezials ταιριάζουν μεγάλα ή μικρά; Είναι το Adidas Handball Spezial άνετο; Συνεχίστε να διαβάζετε επειδή όλες οι ερωτήσεις σας σχετικά με το adidas spezial μέγεθος θα απαντηθούν καλύτερα εδώ από τους εμπειρογνώμονες προϊόντων μας στο σπίτι. Πώς στυλ το adidas spezial; Πώς μπορώ να καθαρίσω το adidas spezial μου; Όλα αυτά περιλαμβάνονται στον οδηγό μεγέθους Adidas Spezial!

Adidas Spezial – Πώς ταιριάζουν;

FIT: Το adidas spezial ταιριάζει αληθινό στο μέγεθος, οπότε φροντίστε να επιλέξετε το τυπικό σας μέγεθος.
Comfort: Αν και δεν είναι τα ίδια επίπεδα άνεσης που θα πάρετε από ένα παπούτσι που τρέχει, το Spezial εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο παπούτσι που μπορείτε να φορέσετε άνετα κάθε μέρα.
Φροντίδα: Το spezial adidas συνήθως έρχεται κατασκευασμένο με λεπτές πλατφόρμες nubuck pigskin, οπότε αποφύγετε να χρησιμοποιείτε σκληρές βούρτσες τρίχας ή τυχόν ακραία εργαλεία καθαρισμού.
Στυλ: Το adidas spezial διαθέτει μια χαμηλή κοπή, ρετρό εμφάνιση καθιστώντας εύκολο να συνδυαστεί με σχεδόν τα πάντα στην ντουλάπα σας.

adidas spezial – τι σκέφτονται οι ειδικοί των προϊόντων μας

Εικόνα μέσω της περιοχής πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Έχω παίξει πραγματικά χάντμπολ σε αυτά πριν, έτσι ήξερα ήδη ότι η φθορά τους όλη την ημέρα για περιστασιακή χρήση δεν θα ήταν ένα πρόβλημα από την άποψη της άνεσης.
Miles – Διαχειριστής ψηφιακού μάρκετινγκ και εξαγοράς
Πώς ταιριάζουν;
Για μένα, το adidas spezial ταιριάζει εύκολα στο μέγεθος. Έχει ένα μεγαλύτερο σχήμα γύρω από την περιοχή midfoot, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά ένα dread-breaker για μένα, καθώς το σύστημα κλεισίματος δαντέλας μου επιτρέπει να σφίξω ή να χαλαρώσω την εφαρμογή ανάλογα με το πάχος των κάλτσες μου.

Είναι άνετα;
Έχω παίξει πραγματικά χάντμπολ σε αυτά πριν, έτσι ήξερα ήδη ότι η φθορά τους όλη την ημέρα για περιστασιακή χρήση δεν θα ήταν ένα πρόβλημα από την άποψη της άνεσης.

Πώς τα στυλ;
Το adidas spezial έχει μια πραγματικά ισχυρή ρετρό ατμόσφαιρα! Προσπαθήστε να μην φορέσετε παντελόνια με κοκαλιάρικο-fit μαζί τους και να επιλέξετε μια λεπτή ή κανονική εφαρμογή αντ ‘αυτού. Έχω μερικά ζευγάρια και τα κουνάω με μερικά παντελόνια Carhartt.

Πώς τα καθαρίζετε;
Είμαι πολύ προσεκτικός όταν αφορά τον καθαρισμό των Spezials λόγω των υπερ-μαλακών υλικών σουέτ πάνω τους. Χρησιμοποιώ ψεκασμό υγρού απωθητικού από τον Jason Markk για να μειώσω τις πιθανότητες των λεκέδων και της βρωμιάς.

Εικόνα μέσω καυσίμου
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τυπικά τα στυλ με ένα φαρδιά φαινομενικό τζιν για λίγο ένα κλασικό “μπαμπά στο μπάρμπεκιου”.
Jack S – Συγγραφέας περιεχομένου
Πώς ταιριάζουν;
Τα adidas spezials μου ταιριάζουν αρκετά αληθινά στο μέγεθος. Έχω αρκετά στενά πόδια, έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει λίγο πάρα πολύ δωμάτιο γύρω από το μέσο τμήμα, αλλά νομίζω ότι τα παπούτσια φυσικό λεπτό προφίλ βοηθά με αυτό!

Είναι άνετα;
Είναι πολύ άνετα στην πραγματικότητα. Συνήθως φορώ τη δική μου ακριβώς έξω και για περιστασιακά, αλλά επειδή έγιναν για χάντμπολ και εσωτερικά αθλήματα θα ήθελα να δω πώς κρατούν στο γυμναστήριο.

Πώς τα στυλ;
Τυπικά τα στυλ με ένα φαρδιά φαινομενικό τζιν για λίγο ένα κλασικό “μπαμπά στο μπάρμπεκιου”. Τότε θέλω να κρατήσω τα πράγματα εύκολα στην κορυφή με ένα απλό λευκό λογότυπο Stock Stock. Αν αισθάνομαι λίγο περισσότερο από το ποδοσφαιρικό-casual εμφάνιση, θα μπορούσα να χτυπήσω ένα από τα πέτρινα σακάκια μου στην κορυφή για να τελειώσω.

Πώς τα καθαρίζετε;
Τους καθαρίζω με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζω όλα τα παπούτσια μου, με το κιτ καθαρισμού του Jason Markk. Τα πράγματα δεν με άφησαν ακόμα, μόλις πρέπει να θυμηθώ να είμαι λίγο πιο προσεκτικός γύρω από οποιαδήποτε μέρη σουέτ.

Εικόνα μέσω του Titolo
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όταν βάζετε το adidas spezial με τα πόδια, μπορείτε να αισθανθείτε αμέσως το μαξιλάρι.
Jamie – SEO Executive
Πώς ταιριάζουν;
Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα ζευγάρι adidas spezial θα έλεγα ότι θα γίνει αληθινό στο μέγεθος. Όπως και με πολλά παπούτσια adidas, δεν χρειάζεται να μέγεθος πάνω ή κάτω. Εάν είστε uk8 που είναι το μέγεθος που πρέπει να πάτε.

Είναι άνετα;
Όταν βάζετε το adidas spezial με τα πόδια, μπορείτε να αισθανθείτε αμέσως το μαξιλάρι. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ένα παπούτσι που τρέχει, εξακολουθείτε να έχετε μεγάλη άνεση από αυτό το κλασικό Terrace. Αλλά, θα έλεγα ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές εάν πρόκειται να είστε στα πόδια σας όλη την ημέρα, όπως το Adidas UltraBoost.

Πώς τα στυλ;
Η προέλευση αυτού του παπουτσιού είναι στην ποδοσφαιρική κουλτούρα, οπότε είναι λογικό να τα στυλ γύρω από αυτό. Η επιλογή ενός ζευγαριού τζιν και μιας υπερνίκησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στυλ αυτοί οι εκπαιδευτές adidas.

Πώς τα καθαρίζετε;
Με το Spezial να κατασκευάζεται από το Suede, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον καθαρισμό τους. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα, μια εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού και προσπαθήστε να μην το κάνετεΧρησιμοποιήστε πάρα πολύ νερό ή μπορεί να βλάψετε το σουέτ.

Εικόνα μέσω της περιοχής πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Adidas Spezial: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Είναι σαφές ότι το Adidas Spezial εξακολουθεί να είναι μια σχετική επιλογή υποδημάτων για πολλούς, παρά το γεγονός ότι είναι πολυάριθμα χρόνια. Και οι μακροχρόνιοι οπαδοί του αθλητικού σώματος θα συμφωνήσουν ότι ο εμπειρογνώμονας της μάρκας και ο επικεφαλής της Adidas Gary Aspden συνέβαλαν σημαντικά στη συνεχιζόμενη παρουσία της Silhouette στην κοινότητα-χάρη στην εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή εκθεσιακή θέση το 2013 παρουσιάζοντας τα τρία σήματα Stripe Σπάνια χρωματιστά και συνεργάτες.

Το επίπεδο άνεσης και ανθεκτικότητας του Adidas Spezial οφείλεται στο πλαίσιο του Sockolite Sockliner, της πλήρως μαγεμένης μεσαίας σόλας και της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ από καουτσούκ κάτω. Εάν αγωνίζεστε να επιλέξετε ένα σχέδιο σήμερα, τότε δεν είναι πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πολλά περισσότερα που έρχονται στο δρόμο, ώστε να παραμείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ μαζί μας στον μοναδικό πάροχο για όλες τις πιο πρόσφατες ημερομηνίες κυκλοφορίας της Adidas.

Μην ξεχάσετε να δείτε τους άλλους οδηγούς μεγέθους παρακάτω για τις καλύτερες προτάσεις και καθοδήγηση σχετικά με το μέγεθος, το στυλ και πολλά άλλα:

Οδηγός μεγέθους Adidas PureBoost
Οδηγός μεγέθους Adidas Ozweego
Yeezy Αύξηση 350 V2 Οδηγός μεγέθους
Οδηγός μεγέθους Nike Air Presto
Οδηγός μεγέθους New Balance 920

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα