Πρώτα πιάσαμε μια ματιά του A Ma Maniére x Air Jordan 3 “White” τον Φεβρουάριο, καθώς και το συντομότερο δυνατόν Καθώς θέτουμε τα μάτια μας, καταλάβαμε άμεσα ότι θα ήταν απαραίτητο. Εάν αισθανθήκατε τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο καθώς έχουν μόλις καθυστερήσει για έναν εξαιρετικά μεγάλο λόγο.

Ένα από τα πιο premium AJ3s που υπάρχει, το “λευκό” γίνεται σε συνεργασία με τη μπουτίκ με έδρα το James Whitner. Το Draped σε κομψό δέρμα που έπεσε σε όλη την έκταση, βούτυρο μαλακό μπεζ τόνους που έπληξαν την πλάτη, το toebox, καθώς και το σύστημα κορδονιών, ενώ οι καθαροί τόνοι κρέμας χαμογελούν τα βλέφαρα καθώς και το σήμα της φτέρνας – όπου θα ανακαλύψετε επίσης το παραδοσιακό έμβλημα της Nike Air.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η συν-επωνυμία που περιγράφει είναι δυνατά καθώς και με υπερηφάνεια που παρέχεται στις γλώσσες, καθώς και στρογγυλοποίηση αυτής της ειδικής έκδοσης Air Jordan 3 είναι μια καπιτονέ εσωτερική επένδυση που είναι ντυμένη με σατέν λάμψη, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Σύμφωνα με το επίσημο Instagram της μάρκας, ο θερμός αναμενόμενος εισήγαγε έχει προωθηθεί λόγω των επακόλουθων της απόφασης στη δίκη George Floyd. Σε δήλωση, ο ιδιοκτήτης James Whitner δήλωσε: “Αυτή τη μέρα καθώς και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επισκιάσει τα πάνινα παπούτσια. Θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να κάνουμε απολογισμό του τι συνεπάγεται αυτή η στιγμή για τους μαύρους ανθρώπους καθώς και αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε από τον εγκληματία μας Λοιπόν, όπως το σύστημα δικαιοσύνης. Καθώς υπηρέτουμε η δικαιοσύνη, πολύ περισσότερες ζωές χάνονται. Μια 15χρονη μαύρη γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες, καθώς η απόφαση ανακοινώθηκε. Είναι ένα σταθερό άδειο συναίσθημα για εμάς, η αλήθεια μας δεν είναι ποτέ εύκολη. Αυτή τη φορά για να βρούμε μαζί καθώς και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, τίποτα δεν είναι μεγαλύτερο από τη γειτονιά μας καλύτερα τώρα. ”

Αρχικά αναμένεται να μειωθεί στις 21 Απριλίου, το A Ma Maniére x Nike Air Jordan 3 “Violet Ore” έχει πλέον καθυστερήσει μέχρι τις 28 Απριλίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το collab, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε μια επίσημη ματιά στο Air Jordan 3 “Racer Blue”!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα