πέρυσι, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 97 για την 20η επέτειο της, και με αυτή την αναβίωση, ήρθε μια δέσμη εξαιρετικά υψηλής θερμότητας colabs από τις ομάδες του Sopta και Virgil Abloh. Για πολλούς, το AM97 είναι ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια της πρόσφατης μνήμης, και τώρα, το swoosh έχει αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα που θα σας κάνει πράσινο με φθόνο.

Ονομάστηκε «μαύρο/πράσινο», αυτό το AM97 διαθέτει ένα πλέγμα και δερμάτινο άνω decked έξω σε μια κατά κύριο λόγο μαύρη σκιά, η οποία τονίζεται περαιτέρω με υπαινιγμούς του Neon Green. Το εντυπωσιακό χρώμα διαθέτει ελάχιστη επωνυμία και κάθεται μια στάση πλήρους μήκους με μέση σόλα, η οποία είναι στρογγυλεμένη από μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Πτώση πολύ σύντομα για τις γυναίκες, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το Nike Air Max 97 ‘Black/Green’ καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πυρκαγιά Nike Air Max 97 Colourways που θα σας πάρουν μέσα από το φθινόπωρο Blues.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε το τελευταίο στο τέλος. Είδη ένδυσης!