είναι σχεδόν εδώ! Μετά τις υγρασίες του καλοκαιριού, η νέα ποδοσφαιρική περίοδος πλησιάζει γρήγορα καθώς και τι είναι ο χρόνος που είναι. Έχουμε νέες πινακίδες για να κοιτάξουμε έξω, εξαιρετικά νέα κιτ καθώς και μια ολόκληρη σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κάθεται στην 6η θέση!

Έτσι, έχουμε ενσωματώσει τον ενθουσιασμό μας για το ποδόσφαιρο καθώς και για τα πάνινα παπούτσια, καθώς και για το μέγιστο οδηγό του τι κρέπες να φορέσει με 6 από αυτά τα χρόνια τα καλύτερα φανέλες. Έχουμε 4 βαρέων βαρών της Premier League καθώς και 2 juggernauts από το Serie A, όλα με κιτ τερματισμού καθώς και κρέπες για να ταιριάζουν.

Ας καταλάβουμε τον πολύ αγαπημένο σας συνδυασμό στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Arsenal Away Kit/ Adidas EQT Gazelles

Το σύνολο Rotten Banana είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δείτε, καθώς και αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα που δηλώνετε όταν είστε ένας διαχρονικός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ερχόμενοι με το Tonal Yellows καθώς και τα μπλουζ σε ολόκληρη την κορυφή, πιστεύαμε ότι το φωτεινό χτύπημα του νέον στο πέλμα αυτής της adidas eqt gazelle έθεσε την κορυφή από τέλεια.

PSG Away Kit/ Nike Air Max 270 React

Κανένας σύλλογος στον κόσμο δεν έχει πολύ καλύτερες βιομηχανικές συνεργασίες από το PSG. Έχουν ασχοληθεί με την BAPE, Collette καθώς και με τη Nike για να παράγουν μερικές από τις καλύτερες συνεργασίες στην πρόσφατη μνήμη. Τώρα δουλεύοντας με την Jordan Brand για τη δεύτερη σεζόν στη σειρά, αυτό το λαμπερό πορτοκαλί σετ φροντίζει να ξεχωρίζετε. Συνδέστε τα με το πολύ πιο λεπτό Air Max 270 αντιδρούν για να επισημάνετε τέλεια το παπούτσι.

Manchester United Home/ Adidas Ultraboost

Εάν οι οπαδοί της United είχαν το δρόμο τους, η Dybala θα ξεκινούσε μαζί με τον πολεμικό, καθώς και τον Rashford, τον Bruno Fernandes ακριβώς πίσω με τον Pogba ως τον άξονα καθώς και τον Harry ‘Slabhead’ Maguire Nutting σταυροί για μέρες. Η αλήθεια είναι ότι θα καταλήξουμε στο Pogba Gone, καθώς και ο Longstaff καταλήγει να είναι ο νούμερο 1 μας μέσος. Τουλάχιστον αυτό το σετ καθώς και το combo του sneaker είναι σε φωτιά.

Ως Ρομά μακριά/ Nike Air Max Plus

Για να παραφράσουμε τον Andy Gray να πάρεις ένα τόξο, πάρτε ένα τόξο! Καλύτερο σετ του 2019. Επιπλέον υπάρχει η καλύτερη Nike TN για να το επιλέξετε, τι πολύ περισσότερο μπορείτε να ζητήσετε;

Juventus Home/ Adidas Nite Jogger

Αυτό είναι ένα σετ που ταιριάζει με τους πρωταθλητές. Πηγαίνουν οι παραδοσιακές λωρίδες, καθώς και σε έρχεται μπλοκαρισμένο μαύρο καθώς και λευκό με μια ζωντανή πορτοκαλί λωρίδα για να χωρίσει το μπλουζάκι από τέλεια. Συνδέστε αυτό με τις 3M χτυπήματα στο Adidas Nite Jogger καθώς και σε έναν νικητή.

Tottenham Hotspurs Home/ Nike Shox TL

Τι πιστεύουμε για το Τότεναμ; Αν είμαι αρκετά ειλικρινής, είναι αξιοσέβαστοι τώρα. Οι Lilywhites το διατηρούν στάνταρ με ένα τραγανό λευκό πουκάμισο, οπότε γιατί να μην το κάνετε λίγο πιο ασέβεια με ένα ζευγάρι Nike Shox TL απευθείας από το 2003.