Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Πολεμική Αεροπορία 1 είναι σχεδόν 40 ετών. Ακριβώς πόσα άλλα παπούτσια από τη δεκαετία του ’80 εξακολουθούν να είναι εξίσου εμφανή σήμερα; Ας το αντιμετωπίσουμε, το Nike AF1 είναι ο πιο εικονικός εκπαιδευτής γυμναστικής όλων των εποχών.

Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότερα χρώματα από ποτέ να επιλέξετε από. Το 2019 έχει ήδη δει τουλάχιστον 30 νέα στυλ! Ακριβώς εδώ εξετάζουμε καλύτερη ματιά σε ένα από τα τελευταία χρωματιστά, που εμφανίζονται νωρίς στους απογόνους!

Το Air Force 1 LV8 ‘University Red’ διαθέτει μια λεπτή ενημέρωση στο αρχικό μοντέλο του 1982. Το άνω είναι κατασκευασμένο από δέρμα, με ένα πλευρικό τοίχωμα swoosh, καθώς και διατρήσεις στο κουτί των δακτύλων. Ωστόσο, σε αντίθεση με το OG, αυτό το ζευγάρι χρησιμοποιεί ένα διπλό στρώμα που κατασκευάζεται στη γλώσσα καθώς και στο κουτί των δακτύλων. Εκθέτει δύο χρωματιστά. Μια βαθιά απόχρωση του ναυτικού που τονίζεται από ένα δεύτερο στρώμα του πανεπιστημίου κόκκινο.

Είναι ένα μοναδικό στυλ που μοιάζει περισσότερο με ένα έθιμο από τη γενική απελευθέρωση. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά φαίνονται φανταστικά συνδυασμένα με γκρίζα joggers!

Αυτή η τελευταία Πολεμική Αεροπορία 1 συμμορφώνεται με ON από δύο παρόμοια χρώματα στο Nike UK. Για περισσότερες ειδοποιήσεις σε αυτές τις πρώτες εκτοξεύσεις, κρατήστε το καλώδιο στην εφαρμογή SOLE Supplier.