Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα παλάτι skateboard μέχρι τώρα, τότε θα πρέπει πιθανότατα να κάνετε λίγο έρευνα! Ως η μεγαλύτερη ετικέτα skate για να μάθετε από το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και δεκαετίες, η μάρκα έχει προκαλέσει αναταραχή μεταξύ της γειτονιάς Streetwear λόγω των αξέχαστων σταγόνων καθώς και των συνεργασιών υψηλής θερμοκρασίας.

Το τελευταίο που θα βρεθεί από την ετικέτα φαίνεται να είναι ένα παλάτι skateboards x adidas lucas puig subniger sneaker, καθώς και απλά έχει πειράξει μέσω του Instagram σε ένα τυπικό ύφος της γλώσσας στο μάγουλο.

Το βίντεο απεικονίζει έναν πίθηκο στο τηλέφωνο στον ίδιο τον Puig, ο οποίος είδε να χρησιμοποιεί το ολοκαίνουργιο πάνινο παπούτσι ως τηλέφωνο. Το ξεκαρδιστικό βίντεο teaser μας παρέχει επίσης μια sneak-peek του ζευγαριού ως τρισδιάστατη απόδοση, καθώς και φαίνονται γεμάτες από την τελευταία τεχνολογία. Από ό, τι μπορούμε να δούμε, φαίνεται ότι θα πέσουν τρία χρωματιστά, μια απόδοση, μια εναλλακτική φανταχτερή ροζ έκδοση, καθώς και ένα συμπαγές τριπλό μαύρο ζευγάρι.

Εικόνα μέσω παλατιού
Αν ψάχνετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι, τα μεγάλα νέα είναι ότι το βίντεο καθορίζει μια ημερομηνία κυκλοφορίας της 22ης Μαΐου, οπότε δεν θα χρειαστεί να κρατήσετε πολύ περισσότερο. Φυσικά, με αυτό να είναι μια συνεργασία του παλατιού, μπορούμε να περιμένουμε μια σημαντική διαφημιστική εκστρατεία για να περιβάλλει την απελευθέρωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα, καθώς και για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας για copping! Εν τω μεταξύ, επιθεωρήστε τις επίσημες φωτογραφίες του Nike SB X Ben καθώς και το “Chunky Dunky” του Jerry!

Εικόνα μέσω παλατιού