που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση της συλλογής Fall/Winter 2021 πριν από λίγους μήνες, οι επαγγελματίες της Workwear Carhartt επιστρέφουν με μια ακόμη πτώση κάψουλας. Αυτή η τελευταία κάψουλα βυθίζεται βαθιά στην ιστορία της μάρκας καθώς και αντλεί κίνητρα από την τεχνική ενδυμασία σε εξωτερικούς χώρους καθώς και την έρημο.

Η μάρκα έχει συνεργαστεί με τον ιαπωνικό επαγγελματικό φωτογράφο μόδας Genki Nishikawa για ένα lookbook που περιλαμβάνει βαρύ σκιές καθώς και με μπροστινά φωτιστικά εικόνες. Το αποτέλεσμα είναι μια ποικιλία εικόνων που υπογραμμίζουν αυτή τη χρηστική συλλογή σε όλη την ομορφιά της.

Εικόνα μέσω Genki Nishikawa
Τα στοιχεία του κυνηγιού, η αναρρίχηση καθώς και ο προσανατολισμός έχουν εμφανιστεί όλα σε αυτή την κάψουλα με μια ποικιλία πρακτικών σακάκι που οδηγούν το εύρος. Αλλού, βλέπουμε άνετα πουλόβερ από fleece καθώς και φερμουάρ, ταιριάζουν επιθεωρήσεις, καθώς και παντελόνια, ομαλά ελαφριά σακάκια, καθώς και μια ποικιλία από μπλουζάκια καθώς και αξεσουάρ.

Σε όλη τη συλλογή, βλέπουμε ένα κυρίως ασταθές χρωματισμένο χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του Soft Green Olive, Sage, καθώς και κύριας χρώματα όπως μαύρο και γκρι. Επιπλέον, τα σκάφη του λευκού, του γαλάζιου καθώς και των ασβέστων οικολογικών είναι εμφανίζονται σε ρυμούλκηση.

Η πλήρης συλλογή προσφέρεται επί του παρόντος να αγοράσει στο κατάστημα WIP WEP του Carhartt τώρα, οπότε αν είστε εξωτερικός ανεμιστήρας, μην περιμένετε! Σε άλλες ειδήσεις, το Meanswhile X Dickies παρατείνει τις συνεργατικές τους προσπάθειες με μια κάψουλα πρακτικών ενδυμάτων εργασίας.

Εικόνα μέσω Genki Nishikawa