Το ονομάζουμε: Το Φόρουμ Low πρόκειται να είναι το πάνινο παπούτσι της χρονιάς, καθώς και χρωματιστά όπως το Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White” καθώς και το Adidas Forum 84 Low ADV ” Core Black “θα οδηγήσουν την χρέωση. Ο μόνος αληθινός αντίπαλος με το θρυλικό dunk, αυτό το εικονίδιο του μπάσκετ που μετατράπηκε στο μισό εικονίδιο του σωλήνα βγήκε πραγματικά ένα χρόνο πριν από την Nike Nemesis, οπότε η αστυνομία τους τώρα, ενώ μπορείτε ακόμα να τελειώσετε στο Adidas UK!

Μετά από χρόνια υπερβολικά σχεδιασμένων, χοντρών αθλητικά παπούτσια, που θα πίστευαν ότι θα επιστρέψαμε στην μινιμαλιστική εποχή. Ως κομψό και απλό όπως παίρνει, αυτά τα φόρουμ διαθέτουν εξαιρετικά premium κατασκευές που ενσωματώνουν αβίαστα δέρμα καθώς και σουέτ μαζί. Το “White Chalk” φτάνει σε μια εξαιρετική παλέτα, ενώ ο “πυρήνας μαύρος” είναι τόσο μυστικός όσο παίρνει.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Τρεις πυροβολισμοί Branding βυθίζονται σε όλα τα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια μεσαία σόλα που είναι επενδεδυμένη με καουτσούκ για μακροχρόνια έλξη με κάθε βήμα. Για μια πρόσθετη δόση άνεσης, η adidas έχει προσθέσει μια σόλα αδιπρένης για μαξιλάρι που είναι πραγματικά επόμενο επίπεδο.

Διατίθεται τώρα κατευθείαν από την Adidas UK, κρατήστε το Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White” καθώς και “Core Black” πριν που πωλεί! Ας καταλάβουμε ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και αν δεν είστε σίγουροι ποιο μέγεθος θα αγοράσετε, ελέγξτε τον οδηγό μεγέθους φόρουμ Adidas!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα